Wil jij je website verbeteren? Bekijk dan deze websitescan!

Wil je weten of de navigatie van jouw website goed is, of de kwaliteit voldoet en waar er nog verbeteringen mogelijk zijn? Dan is deze websitescan precies wat je nodig hebt. Na de websitescan ontvang je een concreet document met feedback, aanbevelingen en actiepunten waarmee je jouw website kunt verbeteren.

Voor wie is de websitescan?

De websitescan is voor iedereen die een website heeft en deze website wilt verbeteren en optimaliseren. Of dit nu een kleine- of grote website is, een blog of een webshop, met deze websitescan ontvang je waardevolle inzichten en actiepunten om de kwaliteit van je website te verbeteren. Herken jij je in het volgende?

Dan is deze websitescan wat voor jou! Met een aantal aanpassingen kun je al enorme verbeteringen maken.

HOE STAAT HET ERVOOR MET JOUW WEBSITE?

Ik analyseer je website op deze punten

Er zijn verschillende elementen in een website die van belang zijn voor een goede website. Daarom zal ik je website analyseren op de volgende punten:

1. Navigatie

De navigatie is één van de belangrijkste onderdelen van je website. Vaak wordt daar te weinig aandacht aan besteed. Als de navigatie van je website goed in elkaar zit, zal je websitebezoeker langer op je website blijven hangen. Dit geeft een grotere kans dat je websitebezoeker uiteindelijk tot actie over zal gaan. Ik verplaats me in jouw doelgroep en ga na waar de navigatie in jouw website verbeterd kan worden.

2. Calls to action (CTA)

Hiermee wil je dat je websitebezoeker een bepaalde actie gaat uitvoeren, bijvoorbeeld de knoppen op je website. Welke tekst jij in je calls to action plaatst en hoe jij deze laat opvallen, heeft een grote invloed op de conversie in je website. Ik ga al je calls to action na. Is het relevant? Is de tekst duidelijk en zet het aan tot actie? Heb je voldoende calls to action of juist teveel?

3. Gebruiks- vriendelijkheid

3. Gebruiksvriendelijkheid

Een website die niet gebruiksvriendelijk is, zal snel leiden tot ‘afhakers’. Super zonde natuurlijk, als je je websitebezoeker kwijt raakt om deze reden. Tegenwoordig worden veel websites bekeken op mobiele telefoons, waar je website goed voor ingericht moet zijn. Ik check de gebruiksvriendelijkheid van je website op alle apparaten en ga na waar verbetering mogelijk is.

4. Design

Het design van je website doet veel met de eerste indruk die mensen krijgen. Is je huisstijl netjes doorgevoerd? Is er voldoende witruimte gebruikt? Is het niet te druk? Verschillende punten in design waar ik mijn aandacht op zal leggen en je feedback op zal geven.

Dit krijg je na de websitescan

Nadat ik je website volledig geanalyseerd heb op bovenstaande punten, ontvang je een overzichtelijk document met mijn bevindingen, feedback en aanbevelingen. Hierbij geef ik niet alleen aan wat er verbeterd kan worden, maar ook hoe jij dit kunt doen. Concrete actiepunten dus, daardoor kun jij in een paar stappen je website verbeteren.

Waarom een websitescan?

Je website is hét visitekaartje van jouw bedrijf. Als mensen jou op social media hebben gevonden en geïnteresseerd zijn, gaan ze naar je website. Als mensen online zoeken naar hun hulpvraag en jouw bedrijf komt naar voren, zullen ze op je website klikken. Je website zie ik altijd als het eindstation van je marketing en het begin van een samenwerking. Een website die niet gebruiksvriendelijk is, geen sterke navigatie heeft of er slordig uit ziet, kan ertoe leiden dat mensen je website weer verlaten. Hier verlies je potentiële klanten en dus omzet mee, wat super zonde en niet nodig is! Met deze websitescan kun je in een paar stappen je website verbeteren en hiermee je de kwaliteit van je website verhogen.

Website laten verbeteren: doe het met de websitescan!

NIET TEVREDEN, GELD TERUG

Ben je niet tevreden met mijn werk?

Ik ben ervan overtuigd dat deze websitescan een waardevolle investering is. Je kunt in een paar stappen je website verbeteren! Ben je nu totaal niet tevreden en zie je geen waarde in mijn aanbevelingen? Dan kun je binnen 5 dagen na ontvangst van het document het volledige bedrag terugvragen.

reviews

Zij ontvingen de websitescan

Websitescan | EVALUTION
Websitescan | EVALUTION
Websitescan | EVALUTION
Websitescan | EVALUTION
Website verbeteren met deze websitescan!

Ik ben Eva

Een sociaal dier, maar óók graag in mijn eigen bubbel, veel bezig met zelfontwikkeling en gek geworden op het ondernemen. Als online ondernemer heb ik tientallen klanten geholpen bij het realiseren van hun website en branding. Met deze jaren aan ervaring durf ik wel te zeggen dat ik een goed oog heb ontwikkeld, voor wat wel en niet werkt in onze online wereld vol afleidingen. Deze websitescan heb ik de wereld in gebracht, om ondernemers op een laagdrempelige manier te kunnen helpen met hun website.

DE INVESTERING

In een paar stappen je website verbeteren

€ 237,00 exclusief btw. Voor deze investering krijg je een volledig analyse document vol actiepunten en aanbevelingen om jouw website te verbeteren in design, navigatie, gebruiksvriendelijkheid en meer! Zo verbeter je de kwaliteit van je website en vergroot je het succes van jouw bedrijf! Je kunt vandaag nog de website scan aanvragen, waarna je binnen een maand je document ontvangt. Na het aanschaffen van de websitescan ontvang je van mij een mailtje met informatie over wanneer je de websitescan kunt verwachten, je ontvangt de websitescan altijd binnen een maand.

Websitescan aanvragen

Om de websitescan aan te vragen kun je onderstaand formulier invullen en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!