Wil jij je website laten maken?

De eerste indruk telt

Een website met een strak design, dat goed werkt op alle apparaten en past binnen de huisstijl van je bedrijf is ontzettend belangrijk. Wanneer je website niet werkt of er niet aantrekkelijk uitziet, haken de meeste mensen direct af. De eerste indruk telt. Ontzettend belangrijk dus om hier meteen een goede indruk te maken, om het vertrouwen te winnen van potentiële klanten.

 

Samen werken we aan een strak ontwerp, dat past bij je product of dienst en de kernwaarden van je bedrijf. Heb je al een huisstijl en ben je hier tevreden mee? Dan zorgen we dat je huisstijl netjes doorgevoerd wordt in het ontwerp van de website.

 

Met alleen een mooi ontwerp heb je niet direct een goede website. We zullen ook kijken naar de gebruiksvriendelijkheid van de website. Hoe kunnen jouw websitebezoekers het best door de website navigeren? Welke pagina’s zijn van belang? Waar gebruiken we call to actions? Door vragen als deze te beantwoorden zorgen we ervoor dat de website overzichtelijk is en makkelijk in gebruik. We sturen als het ware de gebruiker door de website heen.

Heb je nog geen huisstijl?

Kijk dan eens bij huisstijl om te zien of ik hierin wat voor je kan betekenen. Hier vind je ook een pakket waarin huisstijl en website gecombineerd wordt. Bij dit pakket krijg je € 150,00 korting! Meer weten over mijn huisstijl pakketten? Klik dan hier

Loop jij hier tegenaan?

Waarom werken met mij?

Tijdens het ontwikkelen van jouw website zullen we regelmatig contact hebben met elkaar. Het is dan wel zo fijn dat de communicatie vlot en soepel verloopt, dan is het voor iedereen duidelijk!

Waarom wachten? Ik snap dat jij aan de slag wilt! Daarom neem ik binnen één werkdag contact op om een afspraak te maken voor onze eerste sparringssessie. We gaan direct aan het werk.

Je wilt gehoord worden. Het wordt ten slotte jouw website! We zullen je wensen uitgebreid bespreken tijdens onze sparringssessie en kijken naar de mogelijkheden. Ik zal met een kritische blik kijken of je wensen realistisch en passend zijn.

Alles evolueert, zo ook grafisch ontwerp en websites. Ik blijf mezelf ontwikkelen, werk samen met experts en blijf door middel van onderzoek en cursussen op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen.

“Al meerdere samenwerkingen gedaan met Eva, waaronder voor grote opdrachtgevers. Vooral website ontwerpen. Ze maakt professionele ontwerpen die écht bij het bedrijf passen. Ze denkt met je mee en is oplossingsgericht. Eva is een sociale dame en heeft altijd een positieve en energievolle sfeer om zich heen hangen! Bedankt voor de samenwerkingen Eva!”

 

CINDY VAN DEN BERG
Eigenaar bij Studio You I Design

Website onderhoud

Een website die je zelf kunt onderhouden

Als de website online staat lever ik je een e-book aan. In dit e-book heb ik stap voor stap beschreven hoe jij je website zelf kunt onderhouden. Op deze manier kan je zelf wijzigingen in je website doorvoeren. Ik snap namelijk dat het vervelend kan zijn wanneer je voor elke kleine wijziging iemand nodig hebt. Dit kan jij prima zelf. Uiteraard zal ik altijd bereikbaar zijn voor vragen of voor wanneer je er toch zelf toch niet uitkomt.

Als jij je website laat maken

Mijn werkwijze

sparringsessie

We starten met een (online) sparringsessie van 1 uur. Tijdens dit gesprek analyseren we jouw bedrijf. Wie is je doelgroep? Wat is je missie en visie? Ook zullen we jouw wensen bespreken en hoe we vanaf dit punt verder gaan.

Onderzoek

In deze fase onderzoek ik onder andere je doelgroep, je concurrentie, hoe we je huisstijl door kunnen voeren in de website en hoe we de bezoekers het best door jouw website kunnen leiden.

ontwerp

Ik ga beginnen met het ontwerp van je pagina’s. Je ontvangt 2 concepten van de homepage. Hier is ruimte voor de correctierondes. Wanneer de stijl van de homepage akkoord is zal ik de andere pagina’s gaan ontwerpen.

online

De ontwerpen zijn akkoord en het is tijd jouw website online te zetten. We nemen de website samen nog een keer kritisch door, of alles klopt. Bij akkoord zal ik de website live zetten!

Werken met mij

Werken met mij betekent veel persoonlijke aandacht voor jou en je bedrijf. Ik wil samen met jou kijken hoe we het beste uit de website kunnen halen. Hiervoor zullen we met elkaar sparren, zal ik luisteren naar jouw wensen en kijken of het mogelijk is deze wensen door te voeren in de website.

Website pakketten

Website basis

€ 1025,00

Website full

€ 1375,00

Website premium

€ 1625,00

Extra opties

Website teksten

Pakkende, geoptimaliseerde SEO teksten die passen bij jouw bedrijf. 

€ 150,00 per pagina

Extra pagina’s

Wil je meer pagina’s dan de pakketten aanbieden? We kunnen altijd extra pagina’s toevoegen.

€ 109,00 per pagina

Extra functies

Extra opties op je website, zoals een afsprakensysteem, betalingssysteem, een nieuwsbriefkoppeling of ondersteuning.

Kosten in overleg

* Bovenstaande bedragen zijn exclusief btw. Voor extra correctierondes buiten het pakket wordt € 60,00 in rekening gebracht.

Onderhoudspakket

€ 49,95 p/mnd

* Bovenstaand bedrag is exclusief btw. Het abonnement is na 6 maanden maandelijks opzegbaar. Voor een webshop betaal je € 10,00 p/mnd extra.

_DSC0748

Hi, ik ben Eva

Ik woon in het kleine, maar fijne stadje Gorinchem. Vanuit daar help ik ondernemers met hun huisstijl, website en andere grafische uitingen.

 

Ik heb de opleiding grafische vormgeving aan het Grafisch Lyceum in Utrecht gevolgd. Tijdens mijn laatste jaar begon ik met wat opdrachten voor bekenden. Zo proefde ik van het zelfstandig werken. Dat beviel mij wel! Daarom besloot ik voor mezelf te beginnen en dat was een vliegende start! Inmiddels heb ik al zoveel leuke opdrachten mogen doen voor hele verschillende, ambitieuze bedrijven en kom ik er steeds meer achter dat dit écht mijn ding is!

“Sinds mijn website live is, merk ik dat het netwerken beter gaat en heb ik al verschillende aanvragen ontvangen. Wat ben ik blij dat ik niet veel langer zelf heb aangerommeld. Voor wie klaar is om ook door te pakken met zijn of haar bedrijf, wil ik Eva absoluut aanraden voor branding, ontwerp én realisatie van je nieuwe website. Het is de investering (binnen enkele dagen al!) meer dan waard geweest. Dankjewel Eva!”
– Randy van Ekeren | Eigenaar Write & Seek

Wil jij een website laten maken?

Neem vrijblijvend contact op, zodat we samen kunnen kijken of ik iets voor jou kan betekenen!