Website laten maken

Ik zie je website als een eindstation. De plek waar je iedereen heen stuurt om actie te gaan ondernemen. De plek waar mensen alle informatie over jou en jouw bedrijf kunnen vinden. Daarom werk ik graag met jou naar een website die een strak ontwerp heeft in jouw huisstijl, een website met de juiste indeling en een helder doel zodat deze converterend is en niet minder belangrijk: een website die gebruiksvriendelijk is.

Loop jij hier tegenaan?

Een converterende website

Dit gaan we doen

Door samen in jouw bedrijf te duiken, je identiteit en doelgroep helder te hebben én het doel van jouw website vast te stellen, kunnen we een website gaan ontwikkelen die past en werkt. Met het doel van je website bedoel ik simpelweg: welke actie wil je dat mensen op jouw website gaan nemen. Daar spelen we op in door de website de juiste indeling en calls to action te plaatsen. Daarnaast voeren we jouw branding helemaal door (heb je nog geen branding? Dan kunnen we hier eerst mee aan de slag) en zorgen we voor een sterk ontwerp en een passende uitstraling bij jouw bedrijf.

Website laten maken | EVALUTION | Gorinchem

Is een website nog wel belangrijk, nu we zoveel op social media zitten?

Ja, zeker! Je website is de plek om meer informatie te vinden, een afspraak te maken, een product te kopen, contact op te nemen, wat het doel van jouw website ook mag zijn. Zonder website zullen er al snel vraagtekens komen. Het is de plek waar je iedereen naartoe leidt. Vanaf je social media, vanuit je visitekaartjes, et cetera. Dus ik denk inderdaad zéker dat je website nog steeds belangrijk is. 

Wil je dit bereiken?

Het proces

Ik kan je hierbij helpen!

We hebben in de periode van het ontwikkelen van jouw website nauw contact, ik wil je echt betrekken in het proces zodat jij niet achterblijft met twijfels en vragen. Stap voor stap werken we heel je website uit. Ik zal je even meenemen in het proces:

1. Telefonische kennismaking

Tijdens dit vrijblijvende gesprek bespreken we jouw wensen, wat jij van mij verwacht en denk ik vast met je mee. Zo zien we direct of wij de juiste match zijn en kan ik een offerte op maat voor je maken.

2. Online sparringsessie

Hier duiken we diep in jouw bedrijf. Wat wil je als bedrijf uitstralen en meegeven? Wie is je doelgroep? Wat heeft de focus in jouw aanbod? Wat wordt het doel van je website? Et cetera. Mocht je dit nog niet helder hebben, dan heb je dat wel ná deze sessie!

3. Heldere planning

Na de sparringsessie ontvang je een uitgebreide mail met plan van aanpak en wat je kan verwachten. We gaan direct doorpakken na de sparringsessie, want dan zit alles nog vers in het geheugen!

4. Input voor de website

Voor je website hebben we teksten en beeldmateriaal nodig. Tijdens onze sparringsessie bespreken we of je dit zelf gaat doen of dit wilt uitbesteden. Voor zowel teksten als beeldmateriaal heb ik experts in mijn netwerk waardoor ik je het volledige plaatje kan aanbieden.

5. Tekentafel en wireframes

Is de input aangeleverd? Dan zal ik achter de schermen onderzoek gaan doen naar je branche, zien waar je in kunt uitblinken en maak ik wireframes. In de wireframes bepaal ik de indeling en navigatie van je website, dit zullen we met elkaar bespreken. Als de navigatie sterk staat, ga ik aan de slag met het design.

6. Concepten

Je ontvangt van mij verschillende ontwerpen voor de homepagina. Hier gaan we namelijk de stijl van je website neerzetten, die ik straks in de overige pagina’s kan gaan doorvoeren. Jij kan hier al je feedback op geven, we bespreken dit en op basis van de feedback zal ik de ontwerpen van al je pagina’s aanleveren.

7. Finetunen en online

We bespreken heel de website, er is ruimte voor feedback en overleg, dan ga ik het ontwerp finetunen tot jij helemaal tevreden bent. Wanneer dat zover is gaat je website online, lopen we deze nog eens door en zorgen we dat alles compleet is en goed werkt.

8. Telefonische afronding

Als de website staat ronden we dit telefonisch af. Er is nog ruimte voor vragen, ik leg je het één en ander uit en wanneer alles helder is ronden we het traject samen af!

Reviews

Wat anderen zeggen

“Ik heb al verschillende keren samengewerkt met Eva en elke keer voelt ze tijdens de briefing perfect aan wat ik bedoel. Ik ben dan ook ontzettend blij met hoe mijn websites eruit zijn komen te zien!”
– Jolien van Gumming Bird

“Eva heeft voor ons een logo, huisstijl en nieuwe website/webshop ontwikkelt en we zijn heel blij met het eindresultaat! Ze heeft goed geluisterd naar onze wensen en waar wij als bedrijf voor staan, zodat de huisstijl perfect bij ons past! Fijne samenwerking en goede communicatie, top!”
– Danielle van Wijnhuis La Petite Provence

“Al meerdere samenwerkingen gedaan met Eva, vooral website ontwerpen. Ze maakt professionele ontwerpen die écht bij het bedrijf passen. Ze denkt met je mee en is oplossingsgericht. Eva is een sociale dame en heeft altijd een positieve en energievolle sfeer om zich heen hangen! “

– Cindy van You I Design

Website onderhoud

Je kunt zelf ook in de website

Ik snap dat je zélf in je website wilt kunnen, om soms wat te wijzigen. Ik bouw de website in WordPress in combinatie met Elementor. Dit is een gebruiksvriendelijke builder, waar jij straks zelf ook je aanpassingen in kunt doen (als je dat wilt). Hiervoor ontvang je een e-book met gebruiksaanwijzingen, na oplevering van de website. Wil je het liever uitbesteden, dan kun je altijd een onderhoudsabonnement bij mij afnemen!

Website pakketten

Website premium

€ 1725,00

Website full

€ 1525,00

Website basis

€ 1225,00

Extra opties

Extra pagina’s

Wil je meer pagina’s dan de pakketten aanbieden? We kunnen altijd extra pagina’s toevoegen.

€ 119,00 per pagina

Webteksten en fotografie

Ik werk samen met fantastische ondernemers die je hierbij kunnen ondersteunen. Wanneer de wens daar is zal ik jullie in contact brengen.

Kosten in overleg

Extra functies

Extra opties op je website, zoals een webshop,  afsprakensysteem, betalingssysteem, een nieuwsbriefkoppeling of ondersteuning.

Kosten in overleg

* Bovenstaande bedragen zijn exclusief btw. Voor extra correctierondes buiten het pakket wordt € 60,00 in rekening gebracht.

Ben je er klaar voor om te werken aan jouw nieuwe website?

Dan kan ik je helpen! Ik snap dat het een spannende stap is, dus je kunt altijd even vrijblijvend contact met me opnemen om te zien wat ik voor je kan betekenen en al je vragen te beantwoorden. Zijn we een match? Dan kunnen we direct stappen ondernemen!