Verbeter je website snel en eenvoudig met de websitescan

Wil je weten of de navigatie van jouw website goed is, of de kwaliteit voldoet en waar er nog verbeteringen mogelijk zijn? Dan is deze websitescan precies wat je nodig hebt. Na de websitescan ontvang je een concreet document met feedback, aanbevelingen en actiepunten waarmee je jouw website kunt verbeteren. 

Voor wie is de websitescan?

De websitescan is voor iedereen die een website heeft en deze wilt optimaliseren. Of dit nu een kleine- of grote website is, een blog of een webshop, met deze websitescan ontvang je waardevolle inzichten en actiepunten om de kwaliteit van je website te verbeteren. Herken jij je in het volgende?

Dan is deze websitescan wat voor jou! Met een aantal aanpassingen kun je al enorme verbeteringen maken.

hoe staat het ervoor met jouw website?

Ik analyseer je website op deze punten

Er zijn verschillende elementen in een website die van belang zijn voor een goede website. Daarom zal ik je website analyseren op de volgende punten:

1. Navigatie

De navigatie is één van de belangrijkste onderdelen van je website. Vaak wordt daar te weinig aandacht aan besteed. Als de navigatie van je website goed in elkaar zit, zal je websitebezoeker langer op je website blijven hangen. Dit geeft een grotere kans dat je websitebezoeker uiteindelijk tot actie over zal gaan. Ik verplaats me in jouw doelgroep en ga na waar de navigatie in jouw website verbeterd kan worden.

2. Calls to action (CTA)

Hiermee wil je dat je websitebezoeker een bepaalde actie gaat uitvoeren, bijvoorbeeld de knoppen op je website. Welke tekst jij in je calls to action plaatst en hoe jij deze laat opvallen, heeft een grote invloed op de conversie in je website. Ik ga al je calls to action na. Is het relevant? Is de tekst duidelijk en zet het aan tot actie? Heb je voldoende calls to action of juist teveel?

3. Gebruiksvriendelijkheid

Een website die niet gebruiksvriendelijk is, zal snel leiden tot ‘afhakers’. Super zonde natuurlijk, als je je websitebezoeker kwijt raakt om deze reden. Tegenwoordig worden veel websites bekeken op mobiele telefoons, waar je website goed voor ingericht moet zijn. Ik check de gebruiksvriendelijkheid van je website op alle apparaten en ga na waar verbetering mogelijk is.

4. Design

Het design van je website doet veel met de eerste indruk die mensen krijgen. Is je huisstijl netjes doorgevoerd? Is er voldoende witruimte gebruikt? Is het niet te druk? Verschillende punten in design waar ik mijn aandacht op zal leggen en je feedback op zal geven.

Dit krijg je na de websitescan

Nadat ik je website volledig geanalyseerd heb op bovenstaande punten, ontvang je een overzichtelijk document met mijn bevindingen, feedback en aanbevelingen. Hierbij geef ik niet alleen aan wat er verbeterd kan worden, maar ook hoe jij dit kunt doen. Concrete actiepunten dus, waarmee jij je website in een paar stappen kunt verbeteren!

Huisstijl laten maken | EVALUTION Gorinchem

Waarom een websitescan?

Je website is hét visitekaartje van jouw bedrijf. Als mensen jou op social media hebben gevonden en geïnteresseerd zijn, gaan ze naar je website. Als mensen online zoeken naar hun hulpvraag en jouw bedrijf komt naar voren, zullen ze op je website klikken. Je website zie ik altijd als het eindstation van je marketing en het begin van een samenwerking. Een website die niet gebruiksvriendelijk is, geen sterke navigatie heeft of er slordig uit ziet, kan ertoe leiden dat mensen je website weer verlaten. Hier verlies je potentiële klanten en dus omzet mee, wat super zonde en niet nodig is! Met deze websitescan kun je in een paar stappen je website verbeteren en hiermee je de kwaliteit van je website verhogen.

Niet tevreden, geld terug

Ben je niet tevreden met mijn werk?

Ik ben ervan overtuigd dat deze websitescan een waardevolle investering is. Je kunt in een paar stappen je website verbeteren! Ben je nu totaal niet tevreden en zie je geen waarde in mijn aanbevelingen? Dan kun je binnen 5 dagen na ontvangst van het document het volledige bedrag terugvragen.

Reviews

Dit zeggen mijn klanten over een samenwerking met mij

“Eva heeft de totale branding/huisstijl voor mijn schoonheidssalon naar grote tevredenheid gemaakt. Ze komt haar afspraken na, werkt door en is geduldig. Dat laatste was wel eens nodig bij mij en daar heeft ze mij professioneel in begeleid. Ik zeg: DOEN. Ik ben heel erg blij met het totale eindresultaat en het was het geld meer dan waard. Mijn website is goed vindbaar en ik krijg veel complimenten erover en daar doen we het voor.”
– Masja, eigenaar van Eerlijke Schoonheid

“Laat je website door Eva ontwerpen en je weet zeker dat je er positieve reacties op krijgt. Eva weet precies de essentie van je bedrijf te pakken in het ontwerp van de website. Heel prettig samenwerken met haar.”
– Heleen, eigenaar van Transparant

“Sinds mijn website live is, merk ik dat het netwerken beter gaat en heb ik al verschillende aanvragen ontvangen. Wat ben ik blij dat ik niet veel langer zelf heb aangerommeld. Voor wie klaar is om ook door te pakken met zijn of haar bedrijf, wil ik Eva absoluut aanraden voor branding, ontwerp én realisatie van je nieuwe website. Het is de investering (binnen enkele dagen al!) meer dan waard geweest. Dankjewel Eva!”

– Randy van Ekeren

Hi, ik ben Eva

Als online ondernemer heb ik tientallen klanten geholpen bij het realiseren van hun website en branding. Met deze jaren aan ervaring durf ik wel te zeggen dat ik een goed oog heb ontwikkeld, voor wat wel en niet werkt in onze online wereld vol afleidingen. Deze websitescan heb ik de wereld in gebracht, om ondernemers op een laagdrempelige manier te kunnen helpen met hun website.


Ik hou van mensen en ben gek op dieren. Ik ga graag een avondje uit, geniet van vrienden, familie, het opzoeken van de natuur en sporten. De dagen die ik alleen ben kan ik ook waarderen, ik lees dan boeken of ben achter mijn laptop te vinden. Ik ben namelijk gek op zelfontwikkeling en altijd op zoek naar manieren om te groeien en te leren, zowel op persoonlijk als ondernemersvlak. 

De investering voor het verbeteren van je website in een paar stappen

Nu € 237,00 € 174,00 exclusief btw.  Voor deze investering krijg je een volledig analyse document vol actiepunten en aanbevelingen om jouw website te verbeteren in design, navigatie, gebruiksvriendelijkheid en meer! Zo verbeter je de kwaliteit van je website en vergroot je het succes van jouw bedrijf! Je kunt vandaag nog de website scan aanvragen, waarna je binnen een maand je document ontvangt.

© 2023 EVALUTION