Website laten maken voor jouw bedrijf

Wil je een website die klanten aantrekt? Een website dat helemaal past bij jouw bedrijf? Samen werken we aan een gebruiksvriendelijke website in een mooi design, passend bij wat je wilt uitstralen. 

Loop jij hier tegenaan?

Website laten maken | EVALUTION

EEN CONVERTERENDE WEBSITE

Dit gaan we doen

Door in een sparringsessie alle aspecten van jouw bedrijf te bespreken, je identiteit en doelgroep helder te krijgen en het doel van jouw website vast te stellen, kunnen we een website gaan ontwikkelen die past én werkt. Met het doel van je website bedoel ik simpelweg: welke actie wil je dat mensen op jouw website gaan nemen. Daar spelen we op in door de website de juiste indeling en calls to action te plaatsen. Daarnaast voeren we jouw branding helemaal door (heb je nog geen branding? Dan kunnen we hier eerst mee aan de slag) en zorgen we voor een sterk ontwerp en een passende uitstraling bij jouw bedrijf.

“Moet ik nog wel een website laten maken, nu we zoveel op social media zitten?”

Ja, zeker! Je website is de plek om meer informatie te vinden, een afspraak te maken, een product te kopen, contact op te nemen, wat het doel van jouw website ook mag zijn. Zonder website zullen er al snel vraagtekens komen. Het is de plek waar je iedereen naartoe leidt. Vanaf je social media, vanuit je visitekaartjes, et cetera. Dus ik denk inderdaad zéker dat je website nog steeds belangrijk is.

EEN NIEUWE WEBSITE

Wil je dit bereiken?

Dan kan ik je helpen! Met mij werken betekent een leuke, maar ook heldere samenwerking. We pakken goed door, ik zorg voor veel structuur en helderheid en communiceer duidelijk met je. Zo weet jij precies waar je aan toe bent.

Website laten maken | EVALUTION

STAP VOOR STAP

Het proces van een website laten maken:

1. Telefonische kennismaking

Tijdens dit vrijblijvende gesprek bespreken we jouw wensen, wat jij van mij verwacht en denk ik vast met je mee. Zo zien we direct of wij de juiste match zijn en kan ik een offerte op maat voor je maken.

2. Online sparringsessie

Hier duiken we diep in jouw bedrijf. Wat wil je als bedrijf uitstralen en meegeven? Wie is je doelgroep? Wat heeft de focus in jouw aanbod? Wat wordt het doel van je website? Et cetera. Mocht je dit nog niet helder hebben, dan heb je dat wel ná deze sessie!

3. Heldere planning

Na de sparringsessie ontvang je een uitgebreide mail met plan van aanpak en wat je kan verwachten. We gaan direct doorpakken na de sparringsessie, want dan zit alles nog vers in het geheugen!

4. Input voor de website

Voor je website hebben we teksten en beeldmateriaal nodig. Tijdens onze sparringsessie bespreken we of je dit zelf gaat doen of dit wilt uitbesteden. Voor zowel teksten als beeldmateriaal heb ik experts in mijn netwerk waardoor ik je het volledige plaatje kan aanbieden.

5. Tekentafel en wireframes

Is de input aangeleverd? Dan zal ik achter de schermen onderzoek gaan doen naar je branche, zien waar je in kunt uitblinken en maak ik wireframes. In de wireframes bepaal ik de indeling en navigatie van je website, dit zullen we met elkaar bespreken. Als de navigatie sterk staat, ga ik aan de slag met het design.

6. Concepten

Je ontvangt van mij verschillende ontwerpen voor de homepagina. Hier gaan we namelijk de stijl van je website neerzetten, die ik straks in de overige pagina’s kan gaan doorvoeren. Jij kan hier al je feedback op geven, we bespreken dit en op basis van de feedback zal ik de ontwerpen van al je pagina’s aanleveren.

7. Finetunen en online

We bespreken heel de website, er is ruimte voor feedback en overleg, dan ga ik het ontwerp finetunen tot jij helemaal tevreden bent. Wanneer dat zover is gaat je website online, lopen we deze nog eens door en zorgen we dat alles compleet is en goed werkt.

8. Telefonische afronding

Als de website staat ronden we dit telefonisch af. Er is nog ruimte voor vragen, ik leg je het één en ander uit, je ontvangt gebruiksaanwijzingen om zelf aan de slag te gaan en wanneer alles helder is ronden we het traject samen af!

Reviews

Wat anderen zeggen

“Laat je website door Eva ontwerpen en je weet zeker dat je er positieve reacties op krijgt. Eva weet precies de essentie van je bedrijf te pakken in het ontwerp van de website. Heel prettig samenwerken met haar.”
– Heleen Deelen: Transparant coaching

Alle reviews lezen

GEBRUIKSAANWIJZING

Je kunt ook zelf in je website

Je geeft de touwtjes uit handen wanneer je je website gaat laten maken, maar ik snap dat je zélf ook in je website wilt kunnen, om soms wat te wijzigen. Ik bouw de website in WordPress in combinatie met Elementor. Dit is een gebruiksvriendelijke builder, waar jij straks zelf ook je aanpassingen in kunt doen (als je dat wilt). Hiervoor ontvang je een e-book met gebruiksaanwijzingen, na oplevering van de website. Wil je het liever uitbesteden, dan kun je altijd een onderhoudsabonnement bij mij afnemen!

Website laten maken | EVALUTION

AANBOD

Website pakketten

Premium

€ 1825,00

Full

€ 1625,00

Basis

€ 1325,00

Extra opties

Extra pagina’s

Wil je meer pagina’s dan de pakketten aanbieden? We kunnen altijd extra pagina’s toevoegen.

€ 109,00 per pagina

Webteksten en fotografie

Ik werk samen met fantastische ondernemers die je hierbij kunnen ondersteunen. Wanneer de wens daar is zal ik jullie in contact brengen.

Kosten in overleg

Extra functies

Extra opties op je website, zoals een webshop, afsprakensysteem, betalingssysteem, een nieuwsbriefkoppeling of ondersteuning.

Kosten in overleg

* Bovenstaande bedragen zijn exclusief btw en drukwerkkosten. Voor extra correctierondes buiten het pakket wordt €60,00 in rekening gebracht.

Voor deze klanten mocht ik aan de slag

SAMENWERKEN

Ben je er klaar voor om te werken aan jouw nieuwe website?

Dan help ik je graag! Ik snap dat het een spannende stap is, dus je kunt altijd even vrijblijvend contact met me opnemen om te zien wat ik voor je kan betekenen en al je vragen te beantwoorden.