Wat klanten zeggen

Eva en ik hebben een erg fijne samenwerking gehad. Dat wat is opgeleverd is precies wat ik vooraf voor ogen had. Dankjewel!

Richard Tas

Eigenaar Acquisitas

Samenwerken met Eva is top! Ze kan goed luisteren en doorvragen zodat ze echt snapt wat je wilt uitdragen. Communicatief sterk en doet wat ze beloofd. Reageert snel en kundig! Aanrader dus.

Angelique

Eigenaar bij Bureau Prikkel

Ik heb al verschillende keren samengewerkt met Eva en elke keer voelt ze tijdens de briefing perfect aan wat ik bedoel. Ik ben dan ook ontzettend blij met hoe mijn websites eruit zijn komen te zien! 🙂

Jolien de Pauw

Eigenaar Gumming Bird en Jolien de Pauw

Eva heeft voor ons een logo, huisstijl en nieuwe website/webshop ontwikkelt en we zijn heel blij met het eindresultaat! Ze heeft goed geluisterd naar onze wensen en waar wij als bedrijf voor staan, zodat de huisstijl perfect bij ons past! Fijne samenwerking en goede communicatie, top!

Danielle Huijzer

Eigenaar bij Wijnhuis La Petite Provence

Eva is een enthousiaste, creatieve, out-of-the-box denkende grafisch vormgever. Ze is ijzersterk in communiceren, prettig in de omgang en kan een concept goed tot uitwerking brengen. Ik kan een samenwerking met haar dan ook van harte aanbevelen.

LAURA VOGEL

Online marketeer bij KoffiePartners

Eva heeft diverse ontwerpen voor mij gemaakt waar ik zeer tevreden over ben. Onder andere een logo en beeldmerk die ontzettend goed aansluiten bij mijn bedrijf en mijn huisstijl. Daarnaast zijn de instructie kaarten voor de bandana’s heel goed in de smaak gevallen bij zowel mij als mijn klanten. De branding die Eva voor mij heeft gerealiseerd is om door een ringetje te halen en door de fijne samenwerking kijk ik uit naar alle mooie opdrachten die nog komen gaan.

SARINA VERKAIK

Eigenaar bij Luvvies

Eva is een fijn persoon om mee samen te werken. Sociaal, meedenkend en doelgericht. Hierdoor levert ze mooie resultaten!

MARIJE VAN DER VIES

Fotograaf bij marijevanderviesfotografie

Erg prettige samenwerking. Afspraken is ze altijd nagekomen, alles op tijd. Mijn website is geworden precies zoals ik het voor ogen had. Eva kan zeer goed meedenken.

FATHIA OULAD SADDIK

Eigenaar bij Cupping Therapie

Al meerdere samenwerkingen gedaan met Eva, waaronder voor grote opdrachtgevers. Vooral website ontwerpen. Ze maakt professionele ontwerpen die écht bij het bedrijf passen. Ze denkt met je mee en is oplossingsgericht. Eva is een sociale dame en heeft altijd een positieve en energievolle sfeer om zich heen hangen! Bedankt voor de samenwerkingen Eva!

CINDY VAN DEN BERG

Eigenaar bij Studio You I Design

Voor mijn marketingbureau VET DWARS heb ik mijn logo laten ontwerpen door Eva(lution). Ik ben super blij met het eindresultaat dat Eva heeft afgeleverd. De communicatie verliep erg fijn, want er wordt snel gereageerd op appjes. Ook de feedback ronde was goed alle aanpassingen werden aangenomen zodat het echt als mijn logo aanvoelt. Super resultaat en snelle levering!

REIN VAN HOUWELINGEN

Eigenaar bij VET DWARS

Eva en ik werken sinds een paar maanden samen en dat bevalt me uitstekend! Sowieso is ze creatief sterk, begrijpt ze vlot wat ik bedoel en denkt ze lekker mee. Daarnaast is ze bijna altijd bereikbaar en heeft ze de opdrachten erg snel klaar. Ik ben zeer tevreden!

JULIUS VAN GRINSVEN

Eigenaar bij Eetcafé de Knijp

Super tevreden over de geleverde diensten van EVA-LUTION! Prettige communicatie, snelle werkwijze en een goed resultaat. Dit alles maakt Eva mijn vaste partner in grafische vormgeving en andere creatieve opdrachten. Ik beveel dit bedrijf dan ook van harte aan. Bedankt voor de goede service!!

ROY VAN MILDERT

Eigenaar bij Uwverhuishulp.nl

Ik klopte bij Evalution aan voor een logo voor mijn bedrijf en wilde zelf mijn website gaan maken. Ik had er wel wat verstand van, dus leek het me een leuke klus om zelf te doen. Al snel kwam ik erachter hoeveel er bij het ontwerp en de realisatie van een écht goede website komt kijken. Ik kon nog maanden zelf aan blijven rommelen, of het gewoon uit handen geven aan iemand die er goed in is. Wat luchtte die keuze op! Terwijl Eva mijn wensen in kaart bracht en aan de slag ging met het ontwerp, kon ik me focussen op mijn startende onderneming. Net als met het logo zaten we met het ontwerp van de website ook gelijk op één lijn. En het eindresultaat mag er zijn! Een ijzersterke website die precies past bij wat ik wil uitstralen én zorgt voor leads.

Sinds mijn website live is, merk ik dat het netwerken beter gaat en heb ik al verschillende aanvragen ontvangen. Wat ben ik blij dat ik niet veel langer zelf heb aangerommeld. Voor wie klaar is om ook door te pakken met zijn of haar bedrijf, wil ik Eva absoluut aanraden voor branding, ontwerp én realisatie van je nieuwe website. Het is de investering (binnen enkele dagen al!) meer dan waard geweest. Dankjewel Eva!

RANDY VAN EKEREN

Eigenaar Randy van Ekeren