We hebben een hele mooie website gekregen

Wow! Wat zijn wij blij dat we met Evalution in zee zijn gegaan. We hebben een hele mooie website gekregen. De samenwerking verliep heel soepel en de strakke planning waar ze mee werken, is heel prettig!”

– Richard van Indus Actieve Hulpverlening

De samenwerking verliep zeer prettig

“Eva heeft mijn wensen qua kleur en stijl fantastisch vertaald tot een branding die bij mij en mijn bedrijf past. Er waren voldoend contactmomenten en ruimte om aanpassingen door te voeren om tot de definitieve versie te komen. De samenwerking verliep zeer prettig. Ik ben blij met het eindresultaat.”
– Tessa van Baalen

... waar menig ondernemer nog van kan leren

“Professionele & meedenkende grafisch designer. Eva heeft voor mij een erg mooie huisstijl aangeleverd die perfect aansluit bij mijn bedrijf. Ze werkt met een duidelijk stappenplan en strakke tijdslijn, waar menig ondernemer nog van kan leren. Maar bovenal ben ik erg content met het uiteindelijke resultaat. 100% aan te raden!”
– Jojanneke van Meerkerk

Eva heeft mij zeer goed geholpen

“Eind vorig jaar 2022 met Eva in contact geraakt omdat ik als zelfstandige ging starten in de zorg. Eva heeft mij zeer goed geholpen in het ontwerpen van mijn huisstijl. Samen overlegd, en samen gekeken naar de mogelijkheden die ik graag wilde. Dankjewel daarvoor! 🙌🏽”
-Luuk van Steenis

Eva weet precies de essentie van je bedrijf te pakken

“Laat je website door Eva ontwerpen en je weet zeker dat je er positieve reacties op krijgt. Eva weet precies de essentie van je bedrijf te pakken in het ontwerp van de website. Heel prettig samenwerken met haar.”
– Heleen Deelen

“Super fijn samenwerken met Eva! Ze heeft voor ons een mooi logo met bijbehorend brand book gemaakt.”
-Dolores Booij

Elke keer voelt ze tijdens de briefing perfect aan wat ik bedoel

“Ik heb al verschillende keren samengewerkt met Eva en elke keer voelt ze tijdens de briefing perfect aan wat ik bedoel. Ik ben dan ook ontzettend blij met hoe mijn websites eruit zijn komen te zien! :)”
– Jolien de Pauw

Eva | EVALUTION

SAMENWERKEN

Benieuwd wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen?

De branding die Eva voor mij heeft gerealiseerd is om door een ringetje te halen

“Eva heeft diverse ontwerpen voor mij gemaakt waar ik zeer tevreden over ben. Onder andere een logo en beeldmerk die ontzettend goed aansluiten bij mijn bedrijf en mijn huisstijl. Daarnaast zijn de instructie kaarten voor de bandana’s heel goed in de smaak gevallen bij zowel mij als mijn klanten. De branding die Eva voor mij heeft gerealiseerd is om door een ringetje te halen en door de fijne samenwerking kijk ik uit naar alle mooie opdrachten die nog komen gaan.”
– Luvvies by Saar

... wist Eva met weinig woorden vanuit mij precies wat ik bedoelde

“Een super tevreden klant! Van offerte stadium tot de oplevering van mijn website met goede en duidelijke informatie. Bij vragen altijd een snelle response. Zeker aan het begin toen ik nog niet precies wist wat ik wilde met de huisstijl en hoe ik het aan wilde pakken wist Eva met weinig woorden vanuit mij precies wat ik bedoelde! Echt een topper!!”

– Shirley van Batenburg

Net als met het logo zaten we met het ontwerp van de website ook gelijk op één lijn

“Ik klopte bij Evalution aan voor een logo voor mijn bedrijf en wilde zelf mijn website gaan maken. Ik had er wel wat verstand van, dus leek het me een leuke klus om zelf te doen. Al snel kwam ik erachter hoeveel er bij het ontwerp en de realisatie van een écht goede website komt kijken. Ik kon nog maanden zelf aan blijven rommelen, of het gewoon uit handen geven aan iemand die er goed in is. Wat luchtte die keuze op! Terwijl Eva mijn wensen in kaart bracht en aan de slag ging met het ontwerp, kon ik me focussen op mijn startende onderneming. Net als met het logo zaten we met het ontwerp van de website ook gelijk op één lijn. En het eindresultaat mag er zijn! Een ijzersterke website die precies past bij wat ik wil uitstralen én zorgt voor leads.

Sinds mijn website live is, merk ik dat het netwerken beter gaat en heb ik al verschillende aanvragen ontvangen. Wat ben ik blij dat ik niet veel langer zelf heb aangerommeld. Voor wie klaar is om ook door te pakken met zijn of haar bedrijf, wil ik Eva absoluut aanraden voor branding, ontwerp én realisatie van je nieuwe website. Het is de investering (binnen enkele dagen al!) meer dan waard geweest. Dankjewel Eva!”

– Randy van Ekeren

Ze maakt professionele ontwerpen die écht bij het bedrijf passen

“Al meerdere samenwerkingen gedaan met Eva, waaronder voor grote opdrachtgevers. Vooral website ontwerpen. Ze maakt professionele ontwerpen die écht bij het bedrijf passen. Ze denkt met je mee en is oplossingsgericht. Eva is een sociale dame en heeft altijd een positieve en energievolle sfeer om zich heen hangen! Bedankt voor de samenwerkingen Eva!”
– Cindy van den Berg

Communicatie is optimaal, haar ontwerpen zien er professioneel uit

“Goed bedrijf!

Eva heeft hartstikke netjes mijn logo ontworpen, communicatie is optimaal,
haar ontwerpen zien er profesioneel uit, als je ergens tegen aanloop word er zorgvuldig meegedacht.
Ik heb een mooie logo gekregen!

Niks anders dan klasse 👍👍”

– Jeremy Roza

Ze is ijzersterk in communiceren en prettig in de omgang

“Eva is een enthousiaste, creatieve, out-of-the-box denkende grafisch vormgever. Ze is ijzersterk in communiceren, prettig in de omgang en kan een concept goed tot uitwerking brengen. Ik kan een samenwerking met haar dan ook van harte aanbevelen.”

– Laura Vogel

Afspraken is ze altijd nagekomen

“Erg prettige samenwerking. Afspraken is ze altijd nagekomen, alles optijd. Mijn website is geworden precies zoals ik het voor ogen had. Eva kan zeer goed meedenken”
– Fathia Oulad Saddik 

Ze heeft goed geluisterd naar onze wensen en waar wij als bedrijf voor staan

“Eva heeft voor ons een logo, huisstijl en nieuwe website/webshop ontwikkelt en we zijn heel blij met het eindresultaat! Ze heeft goed geluisterd naar onze wensen en waar wij als bedrijf voor staan, zodat de huisstijl perfect bij ons past! Fijne samenwerking en goede communicatie, top!”

– Danielle Huijzer

“Eva is een fijn persoon om mee samen te werken. Sociaal, meedenkend en doelgericht. Hierdoor levert ze mooie resultaten!”
– Marije van der Vies 

Precies wat ik voor ogen had

“Eva en ik hebben een erg fijne samenwerking gehad. Dat wat is opgeleverd is precies wat ik vooraf voor ogen had. Dankjewel!”

– Richard Tas

Benieuwd naar mijn werkwijze?

Neem dan eens een kijkje op mijn branding of website pagina!

Aanrader!

“Wat een fijne samenwerking hadden wij met Eva-lution .. ! Onze website is precies zo geworden als we in gedachten hadden. Een aanrader !!”
– IJsboerderij de Oude Schuur

“Binnen hele snelle tijd een hele mooie site gemaakt! Ben er heel blij mee! Aanrader”

– Rosaleen Diezi

Wat ik erg kan waarderen is dat Eva rekening houdt met mijn wensen

“Vanaf begin 2020 ben ik inmiddels klant bij Eva van Evalution. Ik ervaar haar werkwijze en het eindresultaat als prettig en goed. Wat ik erg kan waarderen aan Eva is dat ze rekening houdt met mijn wensen. Ik vind het namelijk prettig dat ik niet alles via mail en whatsapp hoef te communiceren. Dit is voor mij best lastig en hier wordt dan ook rekening mee gehouden. Verder kan je ook bij haar terecht als je vragen hebt over zaken er wordt hier dan ook meegedacht en waar ze kan biedt ze een helpende hand. Ik vind de samenwerking die ik met haar hebt super en kan iedereen dit aanraden.”
– Robert Havelaar

Het was het geld meer dan waard

“Eva heeft de totale branding/huisstijl voor mijn schoonheidssalon naar grote tevredenheid gemaakt. Ze komt haar afspraken na, werkt door en is geduldig. Dat laatste was wel eens nodig bij mij en daar heeft ze mij professioneel in begeleid. Ik zeg: DOEN. Ik ben heel erg blij met het totale eindresultaat en het was het geld meer dan waard. Mijn website is goed vindbaar en ik krijg veel complimenten erover en daar doen we het voor.”

– Masja de Jongh

Vanaf het eerste moment tot aan het afronden was Eva duidelijk in d'r communicatie

Ik heb nu twee keer een opdracht aan Eva gegeven.
De eerste was een nieuw logo en een paar jaar later de tweede om de hele huisstijl en de website van mijn bedrijf te redesignen.

En wauw, wat heeft Eva weer geweldig werk afgeleverd.
Vanaf het eerste moment tot aan de afronden was Eva duidelijk in d’r communicatie, meedenken en ook zeer waardevolle feedback en suggesties geven voor oa de teksten en het design.

Ik raad Eva daarom ook zeker aan!
De volgende keer zal zij de eerste zijn waar ik weer naartoe ga.

Dankjewel Eva, ik vond het onwijs fijn om met je ‘samen’ gewerkt te hebben!
– Patrick Scholten

Eva | EVALUTION

SAMENWERKEN

Ben jij er klaar voor om professionaliteit uit te stralen?

Ik snap dat het een spannende stap kan zijn. Daarom maak ik graag eerst telefonisch kennis met je, om te zien of we een klik hebben en ik jou kan gaan helpen met de branding voor jouw bedrijf. Stuur me dus gerust vrijblijvend een bericht en dan neem ik contact met je op!