Huisstijl en website

Write & Seek

“Wat luchtte die keuze op!”, zei Randy van Write & Seek toen ze besloot om na haar logo ontwerp tóch ook het ontwerp en de realisatie van haar website uit handen te geven. In plaats van het zelf blijven proberen, kon zij zich focussen op haar klanten. Randy is copywriter voor dienstverlenende ondernemers en helpt haar klanten hun personal brand neerzetten door middel van ijzersterke webteksten en blogs.

Website ontwerp

Fris, creatief en toegankelijk. Zo hebben we de huisstijl volledig doorgevoerd in het ontwerp en de realisatie van de website. Het doel van de website is informeren, een persoonlijke klik creëren en leads verzamelen voor haar diensten. Dat hebben we gedaan door op de juiste plekken te triggeren en calls to action te plaatsen.

“Ik klopte bij Evalution aan voor een logo voor mijn bedrijf en wilde zelf mijn website gaan maken. Ik had er wel wat verstand van, dus leek het me een leuke klus om zelf te doen. Al snel kwam ik erachter hoeveel er bij het ontwerp en de realisatie van een écht goede website komt kijken. Ik kon nog maanden zelf aan blijven rommelen, of het gewoon uit handen geven aan iemand die er goed in is. Wat luchtte die keuze op! Terwijl Eva mijn wensen in kaart bracht en aan de slag ging met het ontwerp, kon ik me focussen op mijn startende onderneming. Net als met het logo zaten we met het ontwerp van de website ook gelijk op één lijn. En het eindresultaat mag er zijn! Een ijzersterke website die precies past bij wat ik wil uitstralen én zorgt voor leads.

Sinds mijn website live is, merk ik dat het netwerken beter gaat en heb ik al verschillende aanvragen ontvangen. Wat ben ik blij dat ik niet veel langer zelf heb aangerommeld. Voor wie klaar is om ook door te pakken met zijn of haar bedrijf, wil ik Eva absoluut aanraden voor branding, ontwerp én realisatie van je nieuwe website. Het is de investering (binnen enkele dagen al!) meer dan waard geweest. Dankjewel Eva!”
– Randy van Ekeren | Eigenaar Write & Seek

Wil jij dit ook?

En ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Neem gewoon even een contact met me op, dan bespreken we samen de mogelijkheden en zien we of wij een match zijn!