Huisstijl en webshop

Wijnhuis La Petite Provence

Voor Wijnhuis La Petite Provence heb ik de volledige uitstraling mogen verzorgen. Van huisstijl tot webshop. De wens was een persoonlijke en gezellige uitstraling. Niet de “standaard” webshop. 

Huisstijl Wijnhuis La Petite Provence
Website mobiel Wijnhuis

We hebben de uitstraling, zoals de wens van de klant, wat persoonlijker gemaakt. Net even anders dan de “standaard” webshop. Door gebruik van frisse kleuren gecombineerd met de warme rode accentkleur, is de uitstraling erg toegankelijk en passend bij Wijnhuis La Petite Provence.

 

Ook hebben we een extra functie toegevoegd. Sommige wijnen mogen alleen getoond worden aan leden. Zo hebben sommige wijnen de “log in voor prijs” functie.

Wordpress website
Webshop wijnen

“Eva heeft voor ons een logo, huisstijl en nieuwe website/webshop ontwikkelt en we zijn heel blij met het eindresultaat! Ze heeft goed geluisterd naar onze wensen en waar wij als bedrijf voor staan, zodat de huisstijl perfect bij ons past! Fijne samenwerking en goede communicatie, top!”
– Danielle Huijzer | Eigenaar Wijnhuis La Petite Provence

Wil jij dit ook?

En ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Neem gewoon even een contact met me op, dan bespreken we samen de mogelijkheden en zien we of wij een match zijn!