BRANDING & WEBDESIGN

Solid Social Selling

Zij biedt business training en coaching voor trainers, coaches en agencies. Tijdens onze sparringsessie bespraken we onder andere wat zij belangrijk vindt dat haar bedrijf uit gaat stralen, waar Solid Social Selling voor staat en welke doelgroep ze wilt aanspreken. 

 

Voor Solid Social Selling heb ik de branding en het webdesign mogen realiseren, waarin we de focus hebben gelegd op een premium, rustige en krachtige uitstraling. 

Huisstijl Solid Social Selling | EVALUTION
Moodboard | Solid Social Selling | EVALUTION

MOODBOARD

Richting

De eerste stap was het maken van het moodboard om een stijl vast te leggen. Vrijheid, intuïtie en kracht. De kernwaarden van Solid Social Selling. Daarnaast staat Solid Social Selling voor verbinden, versimpelen en verkopen. Een premium / chique, maar rustige uitstraling was de richting en vanuit dit moodboard zijn we verder gegaan. Uiteindelijk hebben we meer kleur toegevoegd en de uitstraling nog wat meer kracht meegegeven. Zie onderstaand de uiteindelijke huisstijl van Solid Social Selling!

Logo ontwerp | EVALUTOIN | Branding en webdesign

DE HUISSTIJL DOORVOEREN

Webdesign voor Solid Social Selling

Na het ontwikkelen van de branding ben ik aan de slag gegaan met de website. Het doel van de website is het aanvragen van een strategiegesprek. Het doel is het eindpunt waar je jouw websitebezoekers wilt hebben, wat het belangrijk maakt hier rekening mee te houden tijdens het ontwerpproces.

Website ontwerp | EVALUTION - grafisch ontwerper

REVIEW

Woorden van de klant

“xx”

Wil jij je bedrijf ook professioneel in de markt zetten?

En ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Neem gerust contact met me op, dan bespreken we samen de mogelijkheden!