BRANDING EN WEBDESIGN

Randy van Ekeren

Randy is storyteller en copywriter voor coaches. Ze wilde een nieuwe, warme uitstraling die haar niet groter maakt dan ze is, maar die wel de professionaliteit uitstraalt die zij in zich heeft. Persoonlijkheid mocht erin terugkomen en de uitstraling wilde zij neutraal houden. 

review

Dit zei Randy over onze samenwerking

“Ik klopte bij Evalution aan voor een logo voor mijn bedrijf en wilde zelf mijn website gaan maken. Ik had er wel wat verstand van, dus leek het me een leuke klus om zelf te doen. Al snel kwam ik erachter hoeveel er bij het ontwerp en de realisatie van een écht goede website komt kijken. Ik kon nog maanden zelf aan blijven rommelen, of het gewoon uit handen geven aan iemand die er goed in is. Wat luchtte die keuze op! Terwijl Eva mijn wensen in kaart bracht en aan de slag ging met het ontwerp, kon ik me focussen op mijn startende onderneming. Net als met het logo zaten we met het ontwerp van de website ook gelijk op één lijn. En het eindresultaat mag er zijn! Een ijzersterke website die precies past bij wat ik wil uitstralen én zorgt voor leads.”

Wil jij je bedrijf ook professioneel in de markt zetten?

Dan help ik je graag! Je kunt vrijblijvend een kennismaking inplannen, zodat we kunnen overleggen en zien of ik iets voor je kan betekenen.