BRANDING & WEBDESIGN

Randy van Ekeren

Randy is storyteller en copywriter voor coaches. Ze wilde een nieuwe, warme uitstraling die haar niet groter maakt dan ze is, maar die wel de professionaliteit uitstraalt die zij in zich heeft. Persoonlijkheid mocht erin terugkomen en de uitstraling wilde zij neutraal houden. 

DE HUISSTIJL DOORVOEREN

Webdesign voor Solid Social Selling

Na het ontwikkelen van de branding ben ik aan de slag gegaan met de website. Het doel van de website is het inplannen van een kennismaking en dat voor de doelgroep duidelijk is wat zij aanbiedt. 

REVIEW

De woorden van Randy van Ekeren

“Ik klopte bij Evalution aan voor een logo voor mijn bedrijf en wilde zelf mijn website gaan maken. Ik had er wel wat verstand van, dus leek het me een leuke klus om zelf te doen. Al snel kwam ik erachter hoeveel er bij het ontwerp en de realisatie van een écht goede website komt kijken. Ik kon nog maanden zelf aan blijven rommelen, of het gewoon uit handen geven aan iemand die er goed in is. Wat luchtte die keuze op! Terwijl Eva mijn wensen in kaart bracht en aan de slag ging met het ontwerp, kon ik me focussen op mijn startende onderneming. Net als met het logo zaten we met het ontwerp van de website ook gelijk op één lijn. En het eindresultaat mag er zijn! Een ijzersterke website die precies past bij wat ik wil uitstralen én zorgt voor leads.”

Wil jij je bedrijf ook professioneel in de markt zetten?

En ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Neem gerust contact met me op, dan bespreken we samen de mogelijkheden!