Huisstijl en webshop

Luvvies by Saar

Sarina van Luvvies miste professionaliteit in haar webshop en wist gelukkig al waar ze aan moest kloppen. Eerder mocht ik de natuurtinten huisstijl vol dierenprints namelijk al voor Luvvies ontwerpen. De volgende stap? Een professionele webshop waar alle unieke musthaves goed vindbaar zijn: een stijlvolle online marktkraam, net als op haar offline evenementen.

Sarina ís Luvvies, maar ook een hardwerkende, professionele ondernemer. De webshop heeft dan ook een professionele, maar persoonlijke uitstraling gekregen. Met haar unieke ondernemersverhaal, bijzondere musthaves, passende huisstijl én professionele webshop, is het plaatje compleet.

“Eva heeft diverse ontwerpen voor mij gemaakt waar ik zeer tevreden over ben. Onder andere een logo en beeldmerk die ontzettend goed aansluiten bij mijn bedrijf en mijn huisstijl. Daarnaast zijn de instructie kaarten voor de bandana’s heel goed in de smaak gevallen bij zowel mij als mijn klanten. De branding die Eva voor mij heeft gerealiseerd is om door een ringetje te halen en door de fijne samenwerking kijk ik uit naar alle mooie opdrachten die nog komen gaan.”
– Sarina Verkaik | Eigenaar Luvvies by Saar

Wil jij dit ook?

En ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Neem gewoon even een contact met me op, dan bespreken we samen de mogelijkheden en zien we of wij een match zijn!