BRANDING

Kiekeboe Snoepgoed

Een nieuwe branding voor Kiekeboe Snoepgoed, het was tijd om hun zaakjes op orde te brengen. Al lange tijd was er geen volledige branding, waardoor het lastig was aan herkenbaarheid en professionaliteit te werken. 

Kiekeboe is een Oud-Hollandse snoepwinkel, dat voel je aan de hele sfeer zodra je de winkel binnenstapt. Onze missie werd dan ook een branding ontwikkelen die past bij deze Oud-Hollandse stijl, maar ook met een ‘lekkere zoete’ en moderne uitstraling, zodat het past bij de tijd van nu. 

Branding ontwerp Kiekeboe Snoepgoed

review

Dit zei Masja over onze samenwerking

“Eva heeft de totale branding/huisstijl voor mijn schoonheidssalon naar grote tevredenheid gemaakt. Ze komt haar afspraken na, werkt door en is geduldig. Dat laatste was wel eens nodig bij mij en daar heeft ze mij professioneel in begeleid. Ik zeg: DOEN. Ik ben heel erg blij met het totale eindresultaat en het was het geld meer dan waard. Mijn website is goed vindbaar en ik krijg veel complimenten erover en daar doen we het voor.”

Wil jij je bedrijf ook professioneel in de markt zetten?

Dan help ik je graag! Je kunt vrijblijvend een kennismaking inplannen, zodat we kunnen overleggen en zien of ik iets voor je kan betekenen.