BRANDING EN WEBDESIGN

Inner Magic

Inner Magic coacht mannen om meer in hun kracht te komen. Mannen die overkomen alsof ze succesvol zijn, alles voor elkaar hebben, waarbij het LIJKT alsof alles goed gaat, terwijl er van binnen een hoop onzekerheid zit. In het traject bij Inner Magic ligt de focus op traumaverwerking. Het doel is dus ook trauma’s verwerken en sterker in de schoenen gaan staan. 

Voor Inner Magic heb ik de branding, media-uitingen en website mogen realiseren, waarin we de focus hebben gelegd op verbinding, spiritualiteit en vitaliteit. Het moest vooral niet te suf en stijf worden. 

review

Dit zei Masja over onze samenwerking

“Eva heeft de totale branding/huisstijl voor mijn schoonheidssalon naar grote tevredenheid gemaakt. Ze komt haar afspraken na, werkt door en is geduldig. Dat laatste was wel eens nodig bij mij en daar heeft ze mij professioneel in begeleid. Ik zeg: DOEN. Ik ben heel erg blij met het totale eindresultaat en het was het geld meer dan waard. Mijn website is goed vindbaar en ik krijg veel complimenten erover en daar doen we het voor.”

Wil jij je bedrijf ook professioneel in de markt zetten?

Dan help ik je graag! Je kunt vrijblijvend een kennismaking inplannen, zodat we kunnen overleggen en zien of ik iets voor je kan betekenen.