webdesign

Indus Actieve hulpverlening

Indus had al een website, maar zij waren toe aan vernieuwing. De oude website had erg korte pagina’s, met weinig inhoud. Mijn missie was de navigatie en indeling radicaal veranderen, waardoor de website een stuk meer zal converteren. 

We zijn begonnen met het bepalen van de navigatie en het maken van wireframes. Na bespreking met Indus was de nieuwe indeling helemaal akkoord en ben ik de website gaan ontwerpen. 

De website voorziet de websitebezoeker van alle informatie zonder dat het lange lappen tekst worden. Pakkende titels, korte alinea’s en een fijne indeling. 

Website ontwerp Indus Actieve hulpverlening

review

Dit zei Masja over onze samenwerking

“Eva heeft de totale branding/huisstijl voor mijn schoonheidssalon naar grote tevredenheid gemaakt. Ze komt haar afspraken na, werkt door en is geduldig. Dat laatste was wel eens nodig bij mij en daar heeft ze mij professioneel in begeleid. Ik zeg: DOEN. Ik ben heel erg blij met het totale eindresultaat en het was het geld meer dan waard. Mijn website is goed vindbaar en ik krijg veel complimenten erover en daar doen we het voor.”

Wil jij je bedrijf ook professioneel in de markt zetten?

Dan help ik je graag! Je kunt vrijblijvend een kennismaking inplannen, zodat we kunnen overleggen en zien of ik iets voor je kan betekenen.