BRANDING EN WEBDESIGN

Eerlijke Schoonheid

Eerlijke Schoonheid is een schoonheidssalon die net even een stapje verder gaat. Tijdens onze sparringsessie bespraken we dat ze niet de ‘standaard schoonheidssalon uitstraling’ wilde. Het mocht er allemaal wel wat exclusiever uit komen te zien.

Voor Eerlijke Schoonheid heb ik de branding, media-uitingen en website mogen realiseren, waarin we de focus hebben gelegd op kwaliteit, exclusiviteit en de 100% natuurlijke producten.

Branding Eerlijke Schoonheid

review

Dit zei Masja over onze samenwerking

“Eva heeft de totale branding/huisstijl voor mijn schoonheidssalon naar grote tevredenheid gemaakt. Ze komt haar afspraken na, werkt door en is geduldig. Dat laatste was wel eens nodig bij mij en daar heeft ze mij professioneel in begeleid. Ik zeg: DOEN. Ik ben heel erg blij met het totale eindresultaat en het was het geld meer dan waard. Mijn website is goed vindbaar en ik krijg veel complimenten erover en daar doen we het voor.”

Wil jij je bedrijf ook professioneel in de markt zetten?

Dan help ik je graag! Je kunt vrijblijvend een kennismaking inplannen, zodat we kunnen overleggen en zien of ik iets voor je kan betekenen.