BRANDING & WEBDESIGN

Eerlijke Schoonheid

Eerlijke Schoonheid is een schoonheidssalon die net even een stapje verder gaat. Tijdens onze sparringsessie bespraken we dat ze niet de ‘standaard schoonheidssalon uitstraling’ wilde. Het mocht er allemaal wel wat exclusiever uit komen te zien.


Voor Eerlijke Schoonheid heb ik de branding en de website mogen realiseren, waarin we de focus hebben gelegd op kwaliteit, exclusiviteit en de 100% natuurlijke producten.

MOODBOARD

Richting

De eerste stap was het maken van het moodboard om een stijl vast te leggen. Warmte, luxe, kwaliteit en duurzaamheid waren de focus punten. We zaten direct in de goede richting, want dit was ook wat zij voor ogen had. Vanuit hier ben ik haar branding gaan realiseren, die ik je hieronder laat zien.

DE HUISSTIJL DOORVOEREN

Website voor Eerlijke Schoonheid

Nadat de branding akkoord en opgeleverd was, ben ik aan de slag gegaan met de website. Hierin is de huisstijl uiteraard doorgevoerd, bepaalden we ‘afspraak maken’ als doel van de website, zodat we dat terug laten komen in de calls to action. Het aandachtspunt was de website overzichtelijk houden. Daarnaast hebben we gewerkt aan media-uitingen, waaronder social media templates, prijslijsten en visitekaartjes.

REVIEW

Woorden van de klant

“Eva heeft de totale branding/huisstijl voor mijn schoonheidssalon naar grote tevredenheid gemaakt. Ze komt haar afspraken na, werkt door en is geduldig. Dat laatste was wel eens nodig bij mij en daar heeft ze mij professioneel in begeleid. Ik zeg: DOEN. Ik ben heel erg blij met het totale eindresultaat en het was het geld meer dan waard. Mijn website is goed vindbaar en ik krijg veel complimenten erover en daar doen we het voor.”

Wil jij je bedrijf ook professioneel in de markt zetten?

En ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Neem gerust contact met me op, dan bespreken we samen de mogelijkheden!