Huisstijl en website

Bureau Prikkel

Voor Bureau Prikkel heb ik de huisstijl, social media templates, drukwerk en de website mogen ontwikkelen. Naast het ontwerpen van het logo, heb ik zorgvuldig de kleuren, lettertypes en vormen uitgekozen welke bij Bureau Prikkel bestaan uit doorbroken lijnen. Vlakken die ‘niet dicht passen’. Niet de standaard. De gedachte hierachter is dat het geen standaard werkwijze is voor iedereen, voor iedere klant wordt er op maat gekeken naar wat passend is. Bureau Prikkel ontzorgt en inspireert ondernemers om zaken los te laten en weer volledig te kunnen focussen op hun eigen onderneming.

Huisstijl Bureau Prikkel
Social media template

De uitstraling mocht modern en persoonlijk zijn. En net even anders. Ik heb de doorbroken vlakken meegenomen in de website, maak ondersteunend gebruik van iconen en heb ronde vormen toegevoegd voor de vriendelijke en persoonlijke touch. Daarnaast maak ik het geheel toegankelijk en speels door een klassiek lettertype te combineren met een wat speelser, geschreven lettertype. 

Wordpress website Bureau Prikkel

‘Samenwerken met Eva is top! Ze kan goed luisteren en doorvragen zodat ze echt snapt wat je wilt uitdragen. Commutatief sterk en doet wat ze beloofd. Reageert snel en kundig! Aanrader dus.’


– Angelique Happel | Eigenaar Bureau Prikkel

Wil jij dit ook?

En ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Neem gewoon even een contact met me op, dan bespreken we samen de mogelijkheden en zien we of wij een match zijn!