Eva | EVALUTION | online ondernemer

Van niet weten wat ik wil, naar succesvol online ondernemer

De stap naar het ‘ondernemersleven’ past zeker in het rijtje van de beste keuzes ooit! Altijd wist ik al dat ik aan ging op het creëren van ‘dingen’. Ik wist nog niet goed waar dit in te uiten, tot ik aan de studie grafische vormgeving begon. Een studie vol creatieve mensen om me heen en uitdagende opdrachten. Al snel wist ik dat dít was wat ik wilde. Andere ondernemers helpen aan hun uitstraling en dat vanuit mijn eigen onderneming doen!

Je wilt als bedrijf serieus genomen worden

En dat weet ik als geen ander. Dat is dan ook waar ik ondernemers bij help. Ik help hen aan een professionele uitstraling, waardoor hun doelgroep vertrouwen in hen krijgt. Waardoor mensen zullen zeggen: zó, die heeft z’n zaakjes op orde! En inmiddels ligt mijn focus op het ontwikkelen van huisstijlen en websites, daar haal ik de meeste energie uit.

 

Ik haal niet alleen energie uit het creatieproces, maar ook uit de ondernemers met wie ik werk. De sparringsessies zijn zo waardevol, het contact met deze passievolle ondernemers geven mij altijd weer een boost om door te pakken. Echt sámen met mijn klant iets tofs en passends neerzetten, dat maakt het hele proces zo leuk. 

Ik ben een sociaal dier

Én ik hou van mijn eigen bubbel. Dat kan heel goed naast elkaar bestaan. Ik hou ervan om met mensen te werken, het sociale contact te hebben met mijn klanten, tijd door te brengen met vrienden en familie. En tegelijkertijd kan ik enorm genieten van alleen zijn, boeken lezen, lange wandelingen maken (óf lekker een Netflix serie bingen). Het is geen uitzondering dat ik mezelf heel de avond bezig kan houden met het uitwerken van nieuwe doelen en plannen voor mijn onderneming. 

Het maakte me wel eens benauwd

Een groeiend klantbestand

Ik begon ‘gewoon’ aan het ondernemen, zonder enige kennis hoe dit moest. Het hele ondernemen moest ik nog leren, maar de klanten bleven op de één of andere manier aankloppen. Ik heb heus weleens gedacht: wie ben ik om zoveel toffe ondernemers te mogen helpen! Toen dacht ik dat ik toevallig geluk had, nu ben ik ervan overtuigd dat het komt door het tevreden houden van mijn klanten. Mijn best doen voor fijne samenwerkingen. Te zorgen voor heldere communicatie, klaar te staan voor de klant en zijn/haar vragen, sámen werken aan die uitstraling en bovenal: goed te luisteren. Waardoor ik 9 van de 10 keer direct raak schiet in de ontwerpen.

Dit zeiden mijn klanten daarover

“Eva en ik werken sinds een paar maanden samen en dat bevalt me uitstekend! Sowieso is ze creatief sterk, begrijpt ze vlot wat ik bedoel en denkt ze lekker mee. Daarnaast is ze bijna altijd bereikbaar en heeft ze de opdrachten erg snel klaar. Ik ben zeer tevreden!”
– Julius van Eetcafé De Knijp Gorinchem

“Super tevreden over de geleverde diensten van EVALUTION! Prettige communicatie, snelle werkwijze en een goed resultaat. Dit alles maakt Eva mijn vaste partner in grafische vormgeving en andere creatieve opdrachten.”
– Roy van Uwverhuishulp.nl

“Ze heeft goed geluisterd naar onze wensen en waar wij als bedrijf voor staan, zodat de huisstijl perfect bij ons past! Fijne samenwerking en goede communicatie, top!”

– Danielle van La Petite Provence

Een bezige bij

Ik weet mezelf goed bezig te houden. Zo blijf ik mezelf graag uitdagen, werk ik veel aan mijn groei in zelfontwikkeling en probeer ik mijn processen met klanten te blijven verbeteren. Ik zie het ondernemen als een uitdagend spel waarin ik mijn eigen weg in aan het vinden ben. Nieuwe stappen zetten zijn spannend, maar ik leer daar zoveel van! Zo werkte ik niet alleen aan gave projecten voor klanten, maar lanceerde ik in 2022 ook een online cursus, een gratis tips & tricks bundel, een podcast en vlog ik dagelijks in mijn stories. Allemaal dingen waar ik me in eerste instantie niet comfortabel bij voelde en er nu stiekem best trots op ben.

Daarnaast volg ik de thuisopleiding Neuromarketing, waarmee ik mijn eigen onderneming én mijn klanten straks meer mee kan bieden. Ik investeerde in business coaches, cursussen en blijf veel lezen om meer te leren en te werken aan mijn ontwikkeling. 

Eva | EVALUTION | online ondernemer

Ik maak ook graag kennis met jou!

Dat was mijn verhaal in een notendop. Lijkt het je wat om samen te werken? Te werken aan een professionele uitstraling voor jouw bedrijf? Dan maak ik graag ook kennis met jou en jouw bedrijf!