Hi, ik ben Eva

Grafisch ontwerper uit Gorinchem

Hi, ik ben Eva (25) en woon in het kleine, maar fijne stadje Gorinchem. Ik heb de opleiding grafische vormgeving aan het Grafisch Lyceum in Utrecht gevolgd, met twee leerzame stages. Hier heb ik veel ervaring op kunnen doen en kunnen proeven aan het werkleven.

Tijdens mijn vierde leerjaar van de studie grafische vormgeving begon ik met wat opdrachten, voornamelijk voor bekenden. Dat vond ik zó leuk! Daarom heb ik vrij snel besloten om voor mezelf te gaan werken. Op dat moment had ik nooit verwacht dat dit gelijk fulltime zou kunnen, maar niets is minder waar! Wat een goede start was dat. En jawel, ik werk nu fulltime voor mezelf.

Inmiddels heb ik al veel ondernemers mogen helpen. Daardoor heb ik zelf ook ontzettend veel kunnen leren, waardoor alles nog leuker wordt. Weer een bevestiging dat dit écht mijn ding is!

Ik help ondernemers met hun huisstijl, website en grafisch ontwerp. Zo kunnen ondernemers hun bedrijf zichtbaar maken en herkenbaarheid en vertrouwen creëren bij de doelgroep.

Een paar weetjes over mij

Wat ik zo leuk vind aan het ondernemen

Eigenlijk het totaalplaatje. Natuurlijk op één het ontwerpen. Het werken aan bijvoorbeeld een huisstijl voor een bedrijf en het onderzoek doen naar het bedrijf. Waar staat een bedrijf voor? Hoe gaan we dit vertalen in beeld? Heel het proces is ontzettend leuk. Daarbij komt het stuk communicatie waar ik echt energie uit haal. Het persoonlijke contact, samen sparren en tot eindresultaten komen waar iedereen blij mee is.

Waar ik je mee kan helpen

huisstijl

Een ijzersterk merk

Je huisstijl is de presentatie van jouw bedrijf naar buiten toe. Hier zit een strategie achter. We maken meer dan “gewoon” een huisstijl. We denken na over jouw missie, visie en kernwaarden. Hoe we dat vertalen in beeld en we jouw doelgroep het beste kunnen bereiken.


Je huisstijl bestaat onder andere uit een logo, typografie, vormen, kleurenpalet en daarbij horende uitingen.

website

Je online visitekaartje

Je website is het online visitekaartje van jouw bedrijf. Hier maak je direct een eerste indruk. Wanneer je website niet goed werkt, er niet mooi uit ziet of niet past bij de kernwaarden van jouw bedrijf, zullen mensen direct afhaken.


Ik help je een gebruiksvriendelijke, converterende website te ontwikkelen. Uiteraard voorzien van een strak design dat past bij de huisstijl van jouw bedrijf.

grafisch ontwerp

Maak je bedrijf zichtbaar

Heb je al een sterke huisstijl en ben je op zoek naar verschillende media-uitingen die hierbij aansluiten? Ik kan je helpen bij zowel drukwerk als online uitingen. Je maakt je bedrijf zichtbaar met passende social media templates, posters en flyers of andere media-uitingen.


Ik help je bij het creëren van een passend ontwerp waarmee jij je bedrijf zichtbaar kunt maken!

”Eva is een enthousiaste, creatieve, out-of-the-box denkende grafisch vormgever. Ze is ijzersterk in communiceren, prettig in de omgang en kan een concept goed tot uitwerking brengen. Ik kan een samenwerking met haar dan ook van harte aanbevelen.”
– Laura Vogel | Online marketeer bij KoffiePartners

Ik wil aan de slag!

Ben je benieuwd of ik iets voor je kan betekenen? Je kan gratis en vrijblijvend een (online) afspraak maken.