Wil jij je huisstijl laten maken?

Je kan maar één keer een eerste indruk geven

Een huisstijl die past bij jouw onderneming is van cruciaal belang. Een goede huisstijl wekt herkenbaarheid, zorgt voor vertrouwen en genereert klanten. De eerste indruk is dus direct een kans je klant geïnteresseerd te krijgen.


Met een sterke huisstijl straal je uit waar jouw bedrijf voor staat. Het is jouw merk. Wanneer je deze huisstijl consistent doorvoert creëer je vertrouwen bij de doelgroep, ze hebben het gevoel dat ze je bedrijf al kennen. Jij hebt je zaken op orde!

Loop jij hier tegenaan?

Waarom werken met mij?

Tijdens het ontwikkelen van jouw huisstijl zullen we regelmatig contact hebben met elkaar. Het is dan wel zo fijn dat de communicatie vlot en soepel verloopt, dan is het voor iedereen duidelijk!

Waarom wachten? Ik snap dat jij aan de slag wilt! Daarom neem ik binnen één werkdag contact op om een afspraak te maken voor onze eerste sparringssessie. We gaan direct aan het werk.

Je wilt gehoord worden. Het wordt ten slotte jouw huisstijl! We zullen je wensen uitgebreid bespreken tijdens onze sparringssessie en kijken naar de mogelijkheden. Ik zal met een kritische blik kijken of je wensen realistisch en passend zijn.

Alles evolueert, zo ook grafisch ontwerp. Ik blijf mezelf ontwikkelen, werk samen met experts en blijf door middel van onderzoek en cursussen op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen.

“Ik klopte bij Evalution aan voor een logo voor mijn bedrijf en wilde zelf mijn website gaan maken. Ik had er wel wat verstand van, dus leek het me een leuke klus om zelf te doen. Al snel kwam ik erachter hoeveel er bij het ontwerp en de realisatie van een écht goede website komt kijken. Ik kon nog maanden zelf aan blijven rommelen, of het gewoon uit handen geven aan iemand die er goed in is. Wat luchtte die keuze op! Terwijl Eva mijn wensen in kaart bracht en aan de slag ging met het ontwerp, kon ik me focussen op mijn startende onderneming. Net als met het logo zaten we met het ontwerp van de website ook gelijk op één lijn. En het eindresultaat mag er zijn! Een ijzersterke website die precies past bij wat ik wil uitstralen én zorgt voor leads.

Sinds mijn website live is, merk ik dat het netwerken beter gaat en heb ik al verschillende aanvragen ontvangen. Wat ben ik blij dat ik niet veel langer zelf heb aangerommeld. Voor wie klaar is om ook door te pakken met zijn of haar bedrijf, wil ik Eva absoluut aanraden voor branding, ontwerp én realisatie van je nieuwe website. Het is de investering (binnen enkele dagen al!) meer dan waard geweest. Dankjewel Eva!”


RANDY VAN EKEREN

Eigenaar bij Write & Seek

Moodboard

Wat is de huisstijl van jouw bedrijf?

Het is de presentatie van jouw bedrijf naar buiten toe. Je huisstijl bestaat uit een logo, typografie, vormen, kleurenpalet en de daarbij horende uitingen. Een passende, consistente huisstijl is ontzettend belangrijk om herkenbaarheid en vertrouwen bij je doelgroep te creëren.

 

Een huisstijl is helemaal afgestemd op jouw bedrijf. We halen er meer uit dan “gewoon” een huisstijl. Er zit een strategie achter. We kijken dan naar onder andere je product of dienst, je doelgroep, je missie en visie en jouw kernwaarden.

 

Naast de media-uitingen ontvang je van mij een huisstijl handboek. Hierin wordt weergegeven hoe je jouw huisstijl kan doorvoeren. Denk aan typografie, beeldgebruik,  kleurenpalet en extra tips wat er mogelijk is met je huisstijl.

Is dit jouw doel?

Mijn werkwijze

sparringssessie

We starten met een (online) sparringssessie. Tijdens dit gesprek analyseren we jouw bedrijf. Wie is je doelgroep? Wat is je missie/visie en wat zijn je kernwaarden? Ook zullen we jouw wensen en de strategie voor de komende periode bespreken.

Onderzoek

In deze fase onderzoek ik onder andere je doelgroep, je concurrentie en hoe we jouw bedrijf het beste kunnen vertalen in een huisstijl. In deze fase ontvang je een moodboard die we zullen bespreken.

concept

Ik ga aan de slag met de concepten van jouw huisstijl. In deze fase is er ruimte voor feedback en correctierondes. We bespreken wat jou het meest aanspreekt en hoe we dit verder gaan ontwikkelen.

ontwerp

Het concept voor de huisstijl is akkoord en het is tijd deze helemaal uit te gaan werken. We zullen je huisstijl door gaan voeren in de andere media-uitingen, zoals je visitekaartjes en de social media templates.

Werken met mij

Werken met mij betekent veel persoonlijke aandacht voor jou en je bedrijf. Ik wil uitpluizen waar je bedrijf voor staat, hoe we dit naar voren kunnen laten komen met je huisstijl en hoe we je doelgroep kunnen bereiken. In deze fase is er veel ruimte om jouw wensen te bespreken waarin ik een adviserende rol heb.

Huisstijl pakketten

Huisstijl basis

€ 327,00

Huisstijl full

€ 697,00

* Bovenstaande bedragen zijn exclusief btw en drukwerkkosten. Voor extra correctierondes buiten het pakket wordt €60,00 in rekening gebracht.

Wil je ook een website?

Kies je voor het totaalplaatje met huisstijl én website? Zie hieronder het “All in” pakket. Je ontvangt dan € 150,00 korting en betaalt nog maar € 1900,00 voor het hele pakket. Heb je al een huisstijl? Kijk dan eens bij de pakketten voor een website!

All in

€ 1900,00

* Bovenstaande bedragen zijn exclusief btw en drukwerkkosten. Voor extra correctierondes buiten het pakket wordt €60,00 in rekening gebracht.

Hi, ik ben Eva

Ik woon in het kleine, maar fijne stadje Gorinchem. Vanuit daar help ik ondernemers met hun huisstijl, website en andere grafische uitingen.


Ik heb de opleiding grafische vormgeving aan het Grafisch Lyceum in Utrecht gevolgd. Tijdens mijn laatste jaar begon ik met wat opdrachten voor bekenden. Zo proefde ik van het zelfstandig werken. Dat beviel mij wel! Daarom besloot ik voor mezelf te beginnen en dat was een vliegende start! Inmiddels heb ik al zoveel leuke opdrachten mogen doen voor hele verschillende, ambitieuze bedrijven en kom ik er steeds meer achter dat dit écht mijn ding is!

“Eva heeft diverse ontwerpen voor mij gemaakt waar ik zeer tevreden over ben. Onder andere een logo en beeldmerk die ontzettend goed aansluiten bij mijn bedrijf en mijn huisstijl. Daarnaast zijn de instructie kaarten voor de bandana’s heel goed in de smaak gevallen bij zowel mij als mijn klanten. De branding die Eva voor mij heeft gerealiseerd is om door een ringetje te halen en door de fijne samenwerking kijk ik uit naar alle mooie opdrachten die nog komen gaan.”
– Sarina Verkaik | Eigenaar Luvvies by Saar

Ik wil aan de slag!

Ben je benieuwd of ik iets voor je kan betekenen? Je kan gratis en vrijblijvend een (online) afspraak maken.