Huisstijl laten maken

Je huisstijl is de eerste indruk die je aan je doelgroep geeft. Dit zet de toon voor de uitstraling van jouw bedrijf. Door te werken aan een huisstijl die past bij je bedrijf en doelgroep én deze overal consistent door te voeren, zorg je voor een professionele en betrouwbare uitstraling.

Loop jij hier tegenaan?

Zorg voor volledigheid

Met alleen een logo heb je nog geen huisstijl

Een huisstijl betekent de complete uitstraling van je bedrijf. Dat houdt in: een volledig kleurenpalet, passende typografie (de vormgeving van je teksten), passende vormen, een schaalbaar logo en eventueel extra stijlelementen zoals iconen en patronen. Door te zorgen voor deze volledigheid, wordt het een stuk makkelijker om consistent te zijn en daadwerkelijk te gaan werken aan herkenbaarheid, vertrouwen en professionaliteit.

Wil je dit bereiken?

Huisstijl laten maken | EVALUTION Gorinchem

Hoe ik jou help aan de uitstraling van je bedrijf

Door jouw bedrijf de nodige aandacht te geven, me te verdiepen in de identiteit en doelgroep van je bedrijf, zet ik een huisstijl neer die écht past. Die aansluit bij je wensen en je bedrijf. Waarvan jij denkt: ja, dit is precies wat ik voor ogen had! En waarvan anderen zullen denken: zo, die heeft z’n zaakjes op orde!

Het proces

Zo ziet het traject eruit

1. Telefonische kennismaking

Tijdens dit vrijblijvende gesprek bespreken we jouw wensen, wat jij van mij verwacht en denk ik vast met je mee. Zo zien we direct of wij de juiste match zijn en kan ik een offerte op maat voor je maken.

2. Online sparringsessie

Hier duiken we diep in jouw bedrijf. Wat maakt jouw bedrijf anders? Bijzonder? Wie is je doelgroep? Wat heeft de focus in aanbod? Wat voor uitstraling past bij je bedrijf? Et cetera. Mocht je dit nog niet helder hebben, dan heb je dat wel ná deze sessie!

3. Heldere planning

Na de sparringsessie ontvang je een uitgebreide mail met plan van aanpak en wat je kan verwachten. We gaan direct doorpakken na de sparringsessie, want dan zit alles nog vers in het geheugen!

4. Moodboards

Ik ga naar de tekentafel. Achter de schermen zal ik onderzoek doen naar je branche, zien waar je in kunt uitblinken, maak ik mindmaps en ga ik schetsen. Daarna zal je van mij twee moodboards ontvangen, zodat we vast op één lijn komen te liggen wat betreft de stijl. 

5. De eerste concepten

Naar aanleiding van mijn onderzoek en jouw feedback op de moodboards ga ik de eerste concepten voor je huisstijl maken. Hier mag jij al je feedback op los gaan laten!

6. Finetunen

Dan gaan we finetunen. Ik verwerk je feedback en op deze manier werken we stap voor stap naar jouw perfecte huisstijl toe.

7. Dit ontvang je

Helemaal gelukkig met je huisstijl? Dan ontvang je een volledig huisstijl handboek met alle bestanden, zodat jij deze direct kunt gaan gebruiken.

8. Doorpakken of afronden

Helemaal tevreden zo? Dan ronden we het traject samen af. Mocht je nog andere media-uitingen in je huisstijl willen laten maken, kunnen we dat oppakken, zodat je huisstijl overal netjes in wordt doorgevoerd!

Reviews

Wat anderen zeggen

“De branding die Eva voor mij heeft gerealiseerd is om door een ringetje te halen en door de fijne samenwerking kijk ik uit naar alle mooie opdrachten die nog komen gaan.”
– Sarina van Luvvies by Saar

“Eva heeft voor ons een logo, huisstijl en nieuwe website/webshop ontwikkelt en we zijn heel blij met het eindresultaat! Ze heeft goed geluisterd naar onze wensen en waar wij als bedrijf voor staan, zodat de huisstijl perfect bij ons past!”
– Danielle van Wijnhuis La Petite Provence

“Eva en ik hebben een erg fijne samenwerking gehad. Dat wat is opgeleverd is precies wat ik vooraf voor ogen had.”

– Richard van Acquisitas

Huisstijl pakketten

Huisstijl full

€ 697,00

Huisstijl basis

€ 447,00

* Bovenstaande bedragen zijn exclusief btw en drukwerkkosten. Voor extra correctierondes buiten het pakket wordt €60,00 in rekening gebracht.

Samenwerken met mij?

Dat betekent structuur en actie! Ik werk graag met een heldere planning en afspraak is afspraak. Ik geef je bedrijf persoonlijke aandacht en ik sta klaar voor al je vragen. Je kunt vrijblijvend contact met me opnemen om te zien of ik je verder kan helpen en om even kennis te maken!