Handleiding WordPress en Elementor

een goede set-up van jouw website

Handleiding WordPress en Elementor set-up

Als je zelf je website gaat maken, moet deze eerst technisch in orde gemaakt worden voordat je kunt beginnen met bouwen. In deze handleiding leg ik je stap-voor-stap uit hoe jij je eigen website op kunt zetten in WordPress met Elementor. De handleiding start bij het aanschaffen van je domeinnaam en hosting.

maak je website technisch in orde

Dit vind je in de handleiding

review

"Het is een kwestie van nadoen"

Handleiding WordPress en Elementor
Handleiding WordPress en Elementor

Je moet de stappen maar net weten

Als branding- en webdesigner kreeg ik regelmatig vragen over WordPress en Elementor. Hoe iets ingesteld of opgelost moest worden. Daarom maakte ik deze super praktische handleiding. Er zijn een aantal stappen die je moet doorlopen voordat je met het ‘echte werk’ kunt beginnen, maar die stappen moet je maar net weten. Door deze handleiding te volgen weet je zeker dat je website goed staat, voordat je begint met bouwen! 

Veelgestelde vragen

Het template is € 9,00 exclusief btw. De btw krijg je als ondernemer weer terug wanneer je je omzetbelasting doet. 

In de handleiding help ik je door alle belangrijke stappen heen om je website technisch gereed te maken. De handleiding is dus gefocust op de set-up van je WordPress en Elementor. Ik leer je niet hoe je de hele website kunt bouwen. 

Je kunt dan de eerste stappen van hosting en installeren overslaan en beginnen bij de instellingen van WordPress!

Je ontvangt een PDF document alle stappen die je kunt volgen. Bij (bijna) alle stappen vind je screenshots en wijs ik visueel aan waar je op moet klikken.

Na de aanschaf van de handleiding ontvang je van mij de handleiding (een PDF document) in je mailbox!