Grafisch ontwerp Gorinchem

Maak je bedrijf zichtbaar!

Heb je al een sterke huisstijl en ben je op zoek naar verschillende media-uitingen die hierbij aansluiten? Ik kan je helpen bij zowel drukwerk als online uitingen. Je maakt je bedrijf zichtbaar door actief op social media te zijn, hiervoor zijn templates erg handig. Ook kun je jezelf zichtbaar maken door middel van flyers, posters of andere uitingen.

Bij het ontwerp van deze uitingen zorg ik ervoor dat je huisstijl goed doorgevoerd wordt. Het consistent doorvoeren van je huisstijl is namelijk ontzettend belangrijk. Hiermee creëer je vertrouwen en herkenbaarheid bij de doelgroep.

Heb je nog geen huisstijl of website?

Kijk dan eens op mijn huisstijl- of website pagina om te zien of ik hierin wat voor je kan betekenen.

Prijzen grafisch ontwerp

Drukwerk

Brochure € 50,00 per pagina

Briefpapier en vervolgpapier € 40,00

Flyer A5 dubbelzijdig € 130,00

Poster € 100,00

Visitekaartje  € 100,00

Online

Instagram highlights € 40,00 per 3 highlights

Banner € 40,00

Social media template op maat € 40,00

E-book € 50,00 per pagina

* Alle bedragen zijn exclusief btw

Staat dat wat jij zoekt hier niet tussen? Neem dan gerust even contact op, zodat we kunnen kijken naar de mogelijkheden!

”Eva en ik werken sinds een paar maanden samen en dat bevalt me uitstekend! Sowieso is ze creatief sterk, begrijpt ze vlot wat ik bedoel en denkt ze lekker mee. Daarnaast is ze bijna altijd bereikbaar en heeft ze de opdrachten erg snel klaar. Ik ben zeer tevreden!”
– Julius van Grinsven | Eigenaar Eetcafé de Knijp

Ik wil aan de slag!

Wil je één van bovenstaande producten, iet anders of heb je een andere vraag? Vul dan onderstaand formulier in. Ik neem binnen 1 werkdag contact met je op!