Een (re)branding, website of andere grafische uitingen

Waar ik je in kan ondersteunen

huisstijl

Een ijzersterk merk

Je huisstijl is de presentatie van jouw bedrijf naar buiten toe. Hier zit een strategie achter. We maken meer dan “gewoon” een huisstijl. We denken na over jouw missie, visie en kernwaarden. Hoe we dat vertalen in beeld en we jouw doelgroep het beste kunnen bereiken.


Je huisstijl bestaat onder andere uit een logo, typografie, vormen, kleurenpalet en daarbij horende uitingen.

website

Je online visitekaartje

Je website is het online visitekaartje van jouw bedrijf. Hier maak je direct een eerste indruk. Wanneer je website niet goed werkt, er niet mooi uit ziet of niet past bij de kernwaarden van jouw bedrijf, zullen mensen direct afhaken.


Ik help je een gebruiksvriendelijke, converterende website te ontwikkelen. Uiteraard voorzien van een strak design dat past bij de huisstijl van jouw bedrijf.

grafisch ontwerp

Maak je bedrijf zichtbaar

Heb je al een sterke huisstijl en ben je op zoek naar verschillende media-uitingen die hierbij aansluiten? Ik kan je helpen bij zowel drukwerk als online uitingen. Je maakt je bedrijf zichtbaar met passende social media templates, posters en flyers of andere media-uitingen.


Ik help je bij het creëren van een passend ontwerp waarmee jij je bedrijf zichtbaar kunt maken!

“Wat een fijne samenwerking hadden wij met EVALUTION .. ! Onze website is precies zo geworden als we in gedachten hadden. Een aanrader !!”
– Annette van Dijk | Eigenaar IJsboerderij De Oude Schuur

Ik wil aan de slag!

Ben je benieuwd of ik iets voor je kan betekenen? Je kan gratis en vrijblijvend een (online) afspraak maken.