Branding laten maken voor jouw bedrijf

Je branding kun je zien als het merk dat we neerzetten voor jouw onderneming. Het is de eerste indruk die je aan je doelgroep geeft wat de toon zet voor de uitstraling van jouw bedrijf. Door te werken aan een branding die past bij je bedrijf en doelgroep én deze overal consistent door te voeren, zorg je voor een professionele en betrouwbare uitstraling.

Loop jij hier tegenaan?

Wanneer je geen duidelijke strategie hebt voor jouw bedrijf, is het lastig om je doelgroep aan te spreken en vanuit de kernwaarden van je bedrijf zichtbaar te zijn. Daarom beginnen we met het helder krijgen van de kern van jouw bedrijf en doelgroep. Zodat we op basis daarvan een visuele branding neer kunnen zetten én jij voortaan weet wie je aanspreekt en op welke toon je dat doet.

Branding laten maken | EVALUTION

maak van jouw bedrijf een merk

Met alleen een logo heb je nog geen branding

Een branding is niet alleen je visuele uitstraling, maar ook een strategie hoe jij je doelgroep aanspreekt vanuit de kern van je bedrijf. De visuele uitstraling mag hierop aansluiten. Dit gaat dus flink wat stappen verder dan simpelweg een leuk logo neerzetten. We duiken in alle aspecten van jouw bedrijf om een helder strategie document op te stellen. Vervolgens ontwikkel ik een visuele branding voor je bedrijf die daarop aansluit. Wat je kunt verwachten?

  • Een strategie document
  • Een schaalbaar logo
  • Een volledig kleurenpalet
  • Typografie, vormen en stijlelementen
  • Een brandbook
  • Eventuele media-uitingen 

Wil je dit bereiken?

HI, IK BEN EVA

En ik help jou aan een strategie en branding

Door jouw bedrijf de nodige aandacht te geven, me te verdiepen in de identiteit en doelgroep van je bedrijf, zetten we samen een strategie document neer voor jouw bedrijf en ontwikkel ik een branding die écht past. Die aansluit bij je wensen en je bedrijf. Waarvan jij denkt: ja, dit is precies wat ik voor ogen had! En waarvan anderen zullen denken: zo, die heeft z’n zaakjes op orde!

Ik sta voor heldere communicatie en afspraak = afspraak. We werken met een duidelijke planning en korte lijntjes, zodat jij precies weet waar je aan toe bent en begrijpt waar ik mee bezig ben.

Branding laten maken voor jouw bedrijf | EVALUTION

HET PROCES

Stap voor stap: zo ziet het branding traject eruit

1. Een persoonlijke kennismaking

Tijdens dit vrijblijvende gesprek bespreken we jouw wensen, wat jij van mij verwacht en denk ik vast met je mee. Zo zien we direct of wij de juiste match zijn en kan ik een offerte op maat voor je maken.

2. Online strategiesessie

Hier duiken we diep in jouw bedrijf. Wat maakt jouw bedrijf anders? Bijzonder? Wie is je doelgroep? Wat heeft de focus in aanbod? Wat voor uitstraling past bij je bedrijf? Et cetera. Mocht je dit nog niet helder hebben, dan heb je dat wel ná deze sessie!

3. Heldere planning

Na de strategiesessie ontvang je een uitgebreide mail met plan van aanpak en een planning voor de komende periode. Zo weet je precies wat je van mij kunt verwachten. We gaan direct doorpakken na de strategiesessie, want dan zit alles nog vers in het geheugen!

4. Strategie document en richting

Je ontvangt van mij een strategie document. Hierin breng ik de strategie van jouw bedrijf in kaart, laat ik je mijn concurrentie analyse zien en geef ik richting aan de visuele branding door middel van moodboards. Dit document zullen we samen doornemen om vervolgens naar de volgende stap te gaan.

5. Brand presentatie

Nu de strategie en richting helder is, ga ik het eerste branding concept ontwikkelen. Je ontvangt een volledige presentatie van de branding waar je al je feedback op los mag laten. Naar aanleiding van je feedback gaan we dit branding concept finetunen tot deze helemaal naar wens is. 

6. Dit ontvang je

Ben je helemaal blij met je strategie- en branding? Dan ontvang je:
– Jouw strategie document
– Het brandbook 
– Logo bestanden in alle nodige formats
– Fonts voor jouw branding
– Stijlelementen en vormen
– Eventuele designs voor media-uitingen

Reviews

Wat anderen zeggen

“Professionele & meedenkende grafisch designer. Eva heeft voor mij een erg mooie huisstijl aangeleverd die perfect aansluit bij mijn bedrijf. Ze werkt met een duidelijk stappenplan en strakke tijdslijn, waar menig ondernemer nog van kan leren. Maar bovenal ben ik erg content met het uiteindelijke resultaat. 100% aan te raden!”
– Jojanneke: JJM event management

Alle reviews lezen

wil jij een branding laten maken?

Dit zijn de pakketten

Basic branding

€ 497,00

MEEST GEKOZEN

Full branding

€ 697,00

Branding plus

€ 947,00

* Bovenstaande bedragen zijn exclusief btw en drukwerkkosten. Voor extra correctierondes buiten het pakket wordt €60,00 in rekening gebracht.

Voor deze klanten mocht ik aan de slag

SAMENWERKEN

Ben jij er klaar voor om een branding te laten maken of heb je een andere vraag?

Stuur dan gerust vrijblijvend een bericht, dan neem ik snel contact met je op!