Branding voor jouw bedrijf

Je branding kun je zien als het merk dat we neerzetten voor jouw onderneming. Het is de eerste indruk die je aan je doelgroep geeft wat de toon zet voor de uitstraling van jouw bedrijf. Door te werken aan een branding die past bij je bedrijf en doelgroep én deze overal consistent door te voeren, zorg je voor een professionele en betrouwbare uitstraling.

Loop jij hier tegenaan?

Een professionele branding | EVALUTION

AANBOD

Met alleen een logo heb je nog geen branding

Een branding betekent de complete uitstraling van je bedrijf inclusief alle nodige huisstijl elementen. Dat houdt in: een volledig kleurenpalet, passende typografie (de vormgeving van je teksten), passende vormen, een schaalbaar logo en eventueel extra stijlelementen zoals iconen en patronen. Door te zorgen voor deze volledigheid, wordt het een stuk makkelijker om consistent te zijn en daadwerkelijk te gaan werken aan herkenbaarheid, vertrouwen en professionaliteit.

Wil je dit bereiken?

HI, IK BEN EVA

En ik help jou aan de uitstraling van je bedrijf

Door jouw bedrijf de nodige aandacht te geven, me te verdiepen in de identiteit en doelgroep van je bedrijf, zet ik een branding neer die écht past. Die aansluit bij je wensen en je bedrijf. Waarvan jij denkt: ja, dit is precies wat ik voor ogen had! En waarvan anderen zullen denken: zo, die heeft z’n zaakjes op orde!

Ik sta voor heldere communicatie en afspraak = afspraak. We werken met een duidelijke planning en korte lijntjes, zodat jij precies weet waar je aan toe bent en begrijpt waar ik mee bezig ben.

Een professionele branding | EVALUTION

HET PROCES

Stap voor stap: zo ziet het traject eruit

1. Een persoonlijke kennismaking

Tijdens dit vrijblijvende gesprek bespreken we jouw wensen, wat jij van mij verwacht en denk ik vast met je mee. Zo zien we direct of wij de juiste match zijn en kan ik een offerte op maat voor je maken.

2. Online sparringsessie

Hier duiken we diep in jouw bedrijf. Wat maakt jouw bedrijf anders? Bijzonder? Wie is je doelgroep? Wat heeft de focus in aanbod? Wat voor uitstraling past bij je bedrijf? Et cetera. Mocht je dit nog niet helder hebben, dan heb je dat wel ná deze sessie!

3. Heldere planning

Na de sparringsessie ontvang je een uitgebreide mail met plan van aanpak en wat je kan verwachten. We gaan direct doorpakken na de sparringsessie, want dan zit alles nog vers in het geheugen!

4. Moodboards

Ik ga naar de tekentafel. Achter de schermen zal ik onderzoek doen naar je branche, zien waar je in kunt uitblinken, maak ik mindmaps en ga ik schetsen. Daarna zal je van mij twee moodboards ontvangen, zodat we vast op één lijn komen te liggen wat betreft de stijl.

5. Brand presentatie

Naar aanleiding van mijn onderzoek en jouw feedback op de moodboards ga ik de eerste concepten voor je branding maken. Hier mag jij al je feedback op los gaan laten! Dan gaan we finetunen. Ik verwerk je feedback en op deze manier werken we stap voor stap naar jouw perfecte branding toe.

6. Dit ontvang je

Helemaal gelukkig met je branding? Dan ontvang je:
– Een volledig brandbook
– Fonts voor jouw branding
– Logo bestanden in alle nodige formats
– Huisstijl elementen in alle nodige formats
– Eventuele designs voor media-uitingen

Reviews

Wat anderen zeggen

“Professionele & meedenkende grafisch designer. Eva heeft voor mij een erg mooie huisstijl aangeleverd die perfect aansluit bij mijn bedrijf. Ze werkt met een duidelijk stappenplan en strakke tijdslijn, waar menig ondernemer nog van kan leren. Maar bovenal ben ik erg content met het uiteindelijke resultaat. 100% aan te raden!”
– Jojanneke: JJM event management

Alle reviews lezen

AANBOD

Branding pakketten

Branding plus

€ 847,00

Full branding

€ 547,00

Basic branding

€ 407,00

* Bovenstaande bedragen zijn exclusief btw en drukwerkkosten. Voor extra correctierondes buiten het pakket wordt €60,00 in rekening gebracht.

Voor deze klanten mocht ik aan de slag

SAMENWERKEN

Ben jij er klaar voor om professionaliteit uit te stralen?

Ik snap dat het een spannende stap kan zijn. Daarom maak ik graag eerst telefonisch kennis met je, om te zien of we een klik hebben en ik jou kan gaan helpen met de branding voor jouw bedrijf. Stuur me dus gerust vrijblijvend een bericht en dan neem ik contact met je op!